Header: Entitats de Girona

Entitats de Girona

Participació i associacionisme

Participació i associacionisme

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 4a planta
17004 - GIRONA

A/e:
participacio@ajgirona.cat

Telèfon:
972 010 275
972 419 007 - Permisos d'activitats a la via pública de les associacions i entitats

Web:
www.girona.cat/participacio
www.girona.cat/entitats
www.girona.cat/consultabarris

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona obre la convocatòria anual de subvencions destinades a entitats de lleure educatiu i a entitats juvenils

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 17 de març

L’Ajuntament de Girona ha obert la convocatòria de subvencions per a les entitats juvenils i entitats d'educació en el lleure de la ciutat per a l'any 2023. El termini per a la presentació de les sol·licituds i de la documentació necessària és fins al 17 de març. 

En aquesta convocatòria s'ofereixen dues línies de subvenció: una destinada a projectes de lleure educatiu per a infants i adolescents de 4 a 15 anys i una altra per a projectes adreçats a joves de 16 a 29 anys. El propòsit d'aquests ajuts és donar suport a les entitats juvenils de la ciutat perquè puguin dur a terme les seves activitats i projectes i promoure així la participació dels infants i adolescents en l’àmbit del lleure educatiu i de les persones joves a la vida de la ciutat. 

Pot acollir-se a aquesta convocatòria qualsevol entitat sense afany de lucre que reuneixi els requisits especificats a les bases reguladores, que es poden consultar al següent enllaç.

Tornar