Header: Entitats de Girona

Entitats de Girona

Participació i associacionisme

Participació i associacionisme

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 4a planta
17004 - GIRONA

A/e:
participacio@ajgirona.cat

Telèfon:
972 010 275
972 419 007 - Permisos d'activitats a la via pública de les associacions i entitats

Web:
www.girona.cat/participacio
www.girona.cat/entitats
www.girona.cat/consultabarris

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Tió Gegant arribarà als barris de Girona en els propers dies

Més de 1.000 persones van participar a la Gran Festa del Tió de dissabte passat al jardins de les Pedreres

Imatges de la Gran Festa del Tió de dissabte passat

El Tió Gegant de Girona arribarà a diferents barris de la ciutat aquesta setmana i la que ve. Concretament, l’entranyable tronc de Nadal visitarà els nens i nenes de Girona Est, Can Gibert del Pla, Devesa-Güell, Santa Eugènia, Pont Major i Palau des d’aquest dimecres fins al dijous de la setmana vinent.

Aquest dimecres, dia 14 de desembre, estarà al Centre Cívic Onyar a partir de les 17 h i dijous serà a la plaça de Pere Calders a partir de les 18 h. El dissabte, a partir de les 19 h, els nens i nenes podran fer cagar el tió a la plaça de Miquel de Palol. Dimarts vinent, dia 20 de desembre, serà el torn dels infants de Santa Eugènia, que podran recollir els seus regals a partir de les 18 h davant del centre cívic del barri. Dimecres 21 de desembre, a partir de les 16.30 h, el Tió Gegant arribarà a la plaça de l’Om i dijous 22 de desembre, a partir de les 10 h i durant tot el dia, es podrà fer cagar el tió al Local Social de Palau-sacosta.

D’altra banda, dissabte passat, dia 10 de desembre, es va portar a terme la segona edició de la Gran Festa del Tió als jardins de les Pedreres. Més de 1.000 persones, principalment famílies amb infants, van participar a l’acte, durant el qual es van fer tallers de tions, es va fer cagar el Tió Gegant i es va poder gaudir d’un espectacle en directe ofert pel grup musical Ding Dang Rock. 

Els jardins de les Pedreres s’han omplert de nou d’infants i famílies per participar en la segona edició de la Gran Festa del Tió, moments plens d’il·lusió i tradició. I compartir aquests moments també als barris és fer ciutat”, ha ressaltat la regidora de Ciutadania i Dinamització del Territori de l’Ajuntament de Girona, M. Àngels Cedacers.

Podeu consultar tota la programació de Nadal al web www.girona.cat/nadal.

Tornar