Header: Entitats de Girona

Entitats de Girona

Participació i associacionisme

Participació i associacionisme

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 4a planta
17004 - GIRONA

A/e:
participacio@ajgirona.cat

Telèfon:
972 010 275
972 419 007 - Permisos d'activitats a la via pública de les associacions i entitats

Web:
www.girona.cat/participacio
www.girona.cat/entitats
www.girona.cat/consultabarris

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament il·luminarà la façana de vermell amb motiu del Dia Internacional de la Creu Roja i de la Insuficiència Cardíaca 

Aquesta acció es durà a terme entre el 5 i el 8 de maig, a partir de les 20 h.

Els pròxims dies 5, 6, 7 i 8 de maig, l’Ajuntament de Girona il·luminarà la façana principal de l’edifici consistorial de color vermell per un motiu doble: commemorar el Dia Internacional de la Creu Roja, que se celebra el 8 de maig, i celebrar el Dia Internacional de la Insuficiència Cardíaca, que té lloc el 9 de maig. 

El Dia Mundial de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja se celebra cada 8 de maig coincidint amb l’aniversari del seu fundador, Henry Dunant. Amb 159 anys d’història, el moviment humanitari es troba present en 186 societats nacionals i compta amb més de 12 milions de persones voluntàries, que treballen per a la promoció dels principis i valors fonamentals, en tasques humanitàries fruit de desastres o conflictes bèl·lics i en la millora dels serveis de salut per a la comunitat. 

El dia 9 de maig és el Dia Internacional de la Insuficiència Cardíaca, una malaltia crònica i progressiva que afecta principalment persones grans. Aquesta patologia és la causa més comuna d’hospitalització per malalties cardiovasculars. La commemoració d’aquest dia serveix per conscienciar sobre la seva diagnosi a temps, així com per promoure hàbits de vida saludables per evitar el desenvolupament de la malaltia.

Tornar