Header: Entitats de Girona

Entitats de Girona

Participació i associacionisme

Participació i associacionisme

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 4a planta
17004 - GIRONA

A/e:
participacio@ajgirona.cat

Telèfon:
972 010 275
972 419 007 - Permisos d'activitats a la via pública de les associacions i entitats

Web:
www.girona.cat/participacio
www.girona.cat/entitats
www.girona.cat/consultabarris

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

IMPACTE! Festival de Cinema i Drets Humans de Catalunya, celebra la segona edició del dijous 7 al diumenge 10 d'abril

L'objectiu és donar visibilitat a l'activisme social a través d'una selecció de pel·lícules, debats, cinefòrums i classes magistrals

IMPACTE! Festival de Cinema i Drets Humans de Catalunya, celebra la segona edició del dijous 7 al diumenge 10 d'abril amb el propòsit de donar visibilitat a l'activisme social a través d'una selecció de pel·lícules, debats, cinefòrums i classes magistrals. Els activistes, en referència a tots aquells que lluiten per un món més just i defensen el dret a una vida digna, són els protagonistes d'aquest festival de cinema compromès que ja disposa de sis seus: Cinemes Girona (Barcelona), Cinema Truffaut (Girona), Cinema Edison (Granollers), ScreenBox (Lleida), el Centre de Lectura de Reus i Cinemes Guiu (La Seu d'Urgell).

IMPACTE!, entén que hi ha un espai força fèrtil a tot Catalunya per a un esdeveniment de sensibilització vers els drets humans. El Festival està convençut que és possible establir un esdeveniment que, en el període de cinc anys, tingui una implantació forta a Catalunya i que en set, estigui entre els més importants del món en la seva especialitat.

L’objectiu d’IMPACTE!, és la sensibilització i l’estímul del compromís de la ciutadania de Catalunya vers la solidaritat i la justícia global, mitjançant l’oferta d’una programació cinematogràfica de qualitat, al voltant de la vulneració i defensa dels drets humans al món. 

Aquest any IMPACTE!, ha afegit tres noves seus a les de la 1a edició, fet que implica un enorme esforç per a una organització tan jove.

IMPACTE! Festival de Cinema i Drets Humans de Catalunya repeteix presència a Girona, gràcies a la col·laboració de Cinemes Truffaut, que ofereix les sessions d’Inauguració i Cloenda, el 7 i 10 d’abril, respectivament, i que tindran una primera part retransmesa des de la sala de Barcelona, especialment els parlaments, convidats i entrega de premis.

Les sessions són dobles, amb un curt i un llargmetratge. Les pel·lícules que es projecten a Girona són inèdites i tracten diferents temes dels drets humans: la pena de mort, el tràfic de persones migrades, el racisme i la defensa del medi ambient, i posen en valor l’activisme, tema principal d’aquesta edició d’IMPACTE! 

Programació
Més informació del festival
Tornar