Header: Entitats de Girona

Entitats de Girona

Participació i associacionisme

Participació i associacionisme

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 4a planta
17004 - GIRONA

A/e:
participacio@ajgirona.cat

Telèfon:
972 010 275
972 419 007 - Permisos d'activitats a la via pública de les associacions i entitats

Web:
www.girona.cat/participacio
www.girona.cat/entitats
www.girona.cat/consultabarris

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Fira d’Entitats a l’Estació Espai Jove reuneix diferents organitzacions de cooperació internacional i voluntariat

L’activitat es va portar a terme el dijous 24 de març i hi van assistir una vuitantena de persones.

Una vuitantena de persones van assistir dijous passat, dia 24 de març, a la Fira d’Entitats de l’Estació Espai Jove, que ha recuperat el format presencial. La fira està organitzada per l’Ajuntament de Girona –a través del Servei de Mobilitat Internacional de L’Estació- i la Coordinadora d’ONG Solidàries de les comarques gironines i l’Alt Maresme, i compta amb el suport d’Europe Direct Girona. 

L’objectiu de la mostra és crear xarxa entre les persones joves participants i les diferents associacions de cooperació internacional i voluntariat, per aconseguir conèixer en primera persona el funcionament, les destinacions i els projectes de cada organització. Aquest any hi ha participat es organitzacions Nousol, COCAT, Servei Civil Internacional, SOARPAL, Azahara i ECCIT.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Anabel Moya, ha afirmat que “el jovent és qui tirarà endavant la Girona del demà i ha de poder desenvolupar el seu projecte vital a la ciutat, amb garanties de futur. Per això és tant important poder-los escoltar i intercanviar inquietuds i preocupacions”. 

El format de la fira, horitzontal i proper, està pensat perquè les persones joves interessades puguin moure’s lliurement per l’espai i compartir inquietuds, dubtes i experiències amb les diferents entitats, com també entre les diferents persones que han fet o volen fer estades a l’estranger. Enguany, a més, es va comptar amb un espai dinamitzat i ambientat per estimular el compromís ecològic i social en experiències de cooperació internacional. 

El tret de sortida de la fira va ser una breu presentació de la Coordinadora d’ONG, juntament amb les tècniques del Servei de Mobilitat Internacional de L’Estació Espai Jove.

Tornar