Header: Entitats de Girona

Entitats de Girona

Participació i associacionisme

Participació i associacionisme

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 4a planta
17004 - GIRONA

A/e:
participacio@ajgirona.cat

Telèfon:
972 010 275
972 419 007 - Permisos d'activitats a la via pública de les associacions i entitats

Web:
www.girona.cat/participacio
www.girona.cat/entitats
www.girona.cat/consultabarris

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona ampliarà l’aparcament del local social de Torre Gironella

Es tracta d’una petició dels veïns i veïnes del barri en el marc dels pressupostos participats del 2019.

L’Ajuntament de Girona ampliarà l’aparcament del local social de Torre Gironella. Aquesta és una petició que els veïns i veïnes del barri van fer arribar al consistori a través dels últims pressupostos participats, els de l’any 2019. L’actuació s’ha adjudicat a l’empresa Obres i Construccions Germans Cruz per un import de 19.087,87 euros (IVA inclòs).

Els treballs consistiran en ampliar la zona en 140 m² amb un acabat de grava reciclada respectant les mateixes característiques que té l’aparcament actualment. Primer s’haurà de desbrossar l’espai i anivellar el terreny. Per delimitar el nou aparcament es col·locaran travesses i pilones al perímetre, fins a tocar els arbres i talussos naturals. Està previst que els operaris comencin a treballar en l’obra a principis del mes de setembre, i que l’actuació s’allargui sis mesos. 

"Aquesta zona d’estacionament es va construir el 2015 arran d’una petició de l’Associació de Veïns de Torre Gironella a través dels pressupostos participats. Ara, i per la mateixa via, han demanat la seva ampliació perquè la zona ha quedat petita", afirma la regidora de Ciutadania de l’Ajuntament de Girona, M. Àngels Cedacers, que explica que "l’indret es troba just al darrere del local social, on es desenvolupen diferents activitats per dinamitzar el barri".

L’ampliació tindrà lloc després que hagin finalitzat les obres de millora del camí d’accés a l’aparcament. Una tasca imprescindible perquè la maquinària necessària per engrandir el pàrquing pugui accedir al punt d’actuació. 

Tornar