Header: Entitats de Girona

Entitats de Girona

Participació i associacionisme

Participació i associacionisme

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 4a planta
17004 - GIRONA

A/e:
participacio@ajgirona.cat

Telèfon:
972 010 275
972 419 007 - Permisos d'activitats a la via pública de les associacions i entitats

Web:
www.girona.cat/participacio
www.girona.cat/entitats
www.girona.cat/consultabarris

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Finalitzen les obres de construcció de l’aula de cuina al local social del barri de Palau-sacosta, Avellaneda i Mas Xirgu

L’equipament permetrà augmentar els usos d’aquest espai i obrir-lo a tot el barri. Es tracta d’una proposta que els veïns i veïnes van fer a través dels pressupostos participats

L’Ajuntament de Girona ha finalitzat les obres de construcció de l’aula de cuina al local social del barri de Palau-sacosta, Avellaneda i Mas Xirgu. Aquest equipament permetrà augmentar els usos d’aquest espai i obrir-lo a tot el barri. Es tracta d’una proposta que els veïns i veïnes van fer a través dels pressupostos participats.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el regidor d’Urbanisme i Activitats de l’Ajuntament de Girona, Lluís Martí; i la regidora dels barris de Palau-sacosta, Avellaneda i Mas Xirgu, M. Àngels Planas, han visitat la nova cuina, acompanyats de representants de l’Associació de Veïns del barri. "És una d'aquelles obres que el govern ens agrada especialment fer, perquè és un suport directe a les activitats veïnals i ajuda a cohesionar el barri. Tots estem molt satisfets de com ha quedat, i un cop passin les restriccions per la COVID-19 estem segurs que s'aprofitarà molt per a tota mena d'activitats i cursos", afirma el regidor Lluís Martí. 

El local social es va inaugurar el 2018 amb l’objectiu de dotar al barri d’un espai de titularitat pública. Fins aquell moment, el local social s’ubicava en un indret de titularitat privada. Ara, s’ha fet un pas més i s’ha dotat l’equipament d’una aula de cuina per poder-hi dur tota mena d’activitats.

L’actuació ha consistit en col·locar mobiliari de cuina i electrodomèstics, i realitzar totes les instal·lacions necessàries pel seu correcte funcionament (sanejament, electricitat i lampisteria). La sala està equipada amb armaris, una placa d’inducció, un forn, un microones, un rentavaixella, una nevera i una vinoteca. També compta amb una taula de pedra granítica al centre. 

Els treballs, que han anat a càrrec de Construccions Pere Miquel, S.A, han tingut un cost de 17.701,57 euros (IVA inclòs). Les obres van començar a finals de novembre del 2020 i han finalitzat aquesta setmana. 
 

Tornar