Header: SMO

Servei Municipal d'Ocupació (SMO)

L’SMO en primera persona | SMO

Casos d'èxit

Parlem amb persones que han trobat feina o han millorat les seves competències, gràcies al suport de l'SMO; i també amb empreses col·laboradores, que han participat en diferents programes o han fet ús dels serveis que s'ofereixen.

L’SMO en primera persona

Karim Bouloum

En Karim va arribar a Girona l'any 2015, on es va graduar en història, patrimoni i arqueologia. Un jove curiós i apassionat per la història, però també molt compromès amb la societat. Actualment treballa com a dinamitzador en centres cívics de l'Ajuntament de Girona, a través d’un pla d’ocupació subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya.

Més informació: Entrevista a Karim

Rkia

Fa 13 anys que la Rkia va venir a viure al Gironès i, després del seu pas per accions d'orientació i formació de l'SMO i diferents experiències laborals, en aquests moments porta 3 anys treballant a la residència Les Hortes del Girona FC, duent a terme tasques de cuinera.

Més informació: Entrevista a Rkia

Sisinia Recalde

La Sisinia va arribar a Girona l'any 2011, procedent del Paraguai i fa 3 anys que va accedir per primera vegada al Servei Municipal d'Ocupació. Parlem amb ella perquè ens expliqui la seva trajectòria i com valora el seu pas pel servei.

Més informació: Entrevista a Sisinia Recalde

Frank Arthur

De la pastera a poder-se construir un futur a Girona:
Frank Artur va arribar fa set anys per buscar un futur millor i, gràcies al Programa de Transició al Treball (PTT) de Girona, ha aconseguit una feina.

Més informació: Entrevista a Frank Arthur

José Valdívia

La història d’en José Valdívia és tot un cas d’èxit. A través d’un curs que va fer al Servei Municipal d’Ocupació l'any 2017 va acabar formant la seva pròpia empresa, "Jardins Costa Brava, serveis de jardineria i paisatgisme".

Abans també va estar treballant de mecànic gràcies a un curs que va fer l'any 2002 al Servei Municipal d’Ocupació.

Més informació: Entrevista a José Valdívia

Ona Tschierschke

Després d’estar un temps sense feina, l’Ona Tschierschke ha pogut reinserir-se al mercat laboral gràcies al programa Enfeina’t!

Més informació: Entrevista a Ona Tschierschke

Guido Jorge Tisco

L'empresa Fivaller, SL, que es dedica a la construcció i les reformes, ha contractat a en Guido Jorge Tisco, a través del programa Aprenentatge per a la Professionalització (APP). Quan en Guido Jorge va entrar en aquest programa portava 10 anys amb una situació laboral inestable.

Més informació: Entrevista a Guido Jorge Tisco