Header: El Modern

El Modern. Centre Audiovisual i Digital

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El cinema Truffaut celebra l’European Cinema Night

La sala és la única de tot Catalunya escollida per realitzar aquest esdeveniment. L’acte tindrà lloc el divendres 10 de desembre a les 19 h amb la projecció gratuïta de la pel·lícula “Eiffel”.

El cinema Truffaut acull la celebració de la quarta edició de l’European Cinema Night, un esdeveniment divulgatiu únic que té per objectiu acostar Europa a la ciutadania i alhora celebrar la riquesa de la cultura cinematogràfica europea. La jornada està organitzada per l’Europa Creativa MEDIA en col·laboració amb Europa Cinemas. 

La “Nit del Cinema Europeu - Compartint històries que estimem” es durà a terme entre el 6 i el 10 de desembre de 2021 a més de 80 ciutats d’Europa i arribarà a més de 14.500 persones. Entre les sales escollides per dur a terme aquest esdeveniment hi ha el Cinema Truffaut, l’únic de tot Catalunya i un dels quatre seleccionats de l’Estat Espanyol. L’equipament municipal hi participarà amb la projecció, el proper divendres 10 de desembre a les 19 h, de la pel·lícula francesa Eiffel (Martin Bourboulon, 2021), en la qual es narra la vida i obra del genial enginyer Gustave Eiffel.

L’acte serà presentat pel doctor en Història de l’Art per la Universitat Autònoma de Barcelona i director del Museu d’Història de Girona entre els anys 1981 i 2013, Pere Freixas i Camps, qui acostarà també el llegat d’Eiffel i la seva companyia a la ciutat de Girona. Posteriorment a la sessió, s’oferirà un piscolabis per a totes les persones assistents a l’acte. 

Tornar

Logos (sense el suport PECTICC) 2021 Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial
  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Text subvenció peu pàgina | Oficina de Foment de les Arts (OFA) + El Modern

Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.