Header: El Modern

El Modern

Ruta de navegació

Cinema Truffaut | El Modern

Cinema Truffaut

Després del tancament del Cinema Modern i de l’adquisició de l’edifici per part de l’Ajuntament, el Col·lectiu de Crítics de Cinema de Girona presenta la seva candidatura i guanya el concurs per a la gestió del nou Cinema Truffaut. L’any 2001, passa a formar part de la xarxa més important del cinema europeu, Europa Cinemas. També esdevé seu oficial de la Filmoteca de Catalunya a Girona. L’any 2015, juntament amb altres cinemes d’arreu de l’Estat espanyol, crea la xarxa CineArte, de la qual també forma part. 

Des de llavors, el Cinema Truffaut s'ha convertit en espai de referència per a l'estrena i la visibilització de pel·lícules amb marcat caràcter de cinema d’autor, independents i amb especial atenció a propostes europees. L'aposta per la versió original l'ha convertit en l'únic cinema de Catalunya, fora de la província de Barcelona, que projecta tots els seus films amb subtítols, respectant la llengua pròpia de cada obra.

Logos (sense el suport PECTICC) 2021 Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial
  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Text subvenció peu pàgina | Oficina de Foment de les Arts (OFA) + El Modern

Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.