Header: Educació

Educació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S'ajornen les convocatòries d'ajuts, beques i subvencions adreçats als centres educatius de la ciutat

El consistori garanteix l'aprovació i publicació de les convocatòries quan s’aixequi l’estat d’alarma pel COVID-19 i preveu allargar els terminis de desenvolupament i justificació dels projectes subvencionats.

L’Ajuntament de Girona mantindrà totes les convocatòries d'ajuts, beques i subvencions adreçades als centres educatius de la ciutat, si bé la seva aprovació i publicació s’haurà d’ajornar fins que s’aixequi l’estat d’alarma decretat pel COVID-19. El consistori preveu allargar els terminis de desenvolupament i justificació dels projectes subvencionats.

Concretament, es tracta d’una mesura que afecta els ajuts i les subvencions adreçades als centres educatius: Activa el teu pati, Activa el teu projecte, Activitats extraordinàries, Biblioteques escolars, Desplaçaments, Igualtat d’oportunitats i Ús de l’Auditori de Girona.

Malgrat l’ajornament de les convocatòries, aquells centres que estiguin interessats en presentar-se a algun dels ajuts de l’Ajuntament de Girona poden començar a preparar els seus projectes a partir de la informació de les bases de les subvencions publicades al web www.girona.cat/subvencions

En cas de dubtes o qüestions relacionades amb les bases, es poden adreçar als correus educacio@ajgirona.cat o bibliotequesdegirona@ajgirona.cat

Més informació
Tornar