Header: Educació

Educació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Celebració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora

L’acte es va dur a terme al Centre Cívic Ter i es va fer una lectura dinamitzada del manifest per part de diferents veïns i veïnes de la ciutat

Fotografies de l'acte

El dia 30 de novembre es va celebrar el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. Aquest dia es commemora la signatura, l’any 1990, de la Carta de Ciutats Educadores i s’organitzen activitats arreu del món. Girona, com a ciutat educadora, ho va celebrar amb un acte central que va servir per destacar projectes de la ciutat que ajuden a treballar el lema d’enguany: “La ciutat educadora no deixa ningú enrere”.

L’acte es va dur a terme al Centre Cívic Ter i es va fer una lectura dinamitzada del manifest per part de diferents veïns i veïnes de la ciutat. Aquesta lectura es va combinar amb la presentació de nou projectes de la ciutat que treballen per la igualtat d’oportunitats i l’equitat en diferents àmbits. I va ser una oportunitat per conèixer i reconèixer la tasca d’aquests projectes i organitzacions que treballen cada dia per fer de Girona una ciutat amb visió educadora.

L’acte va finalitzar amb un petit espectacle musical i xocolata desfeta per totes les persones assistents.

Tornar