Header: Educació

Educació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El nou “Pla per a l’equitat educativa a Girona” ha escollit el seu logo gràcies a un procés participatiu impulsat per L’Ajuntament de Girona

El procés participatiu realitzat a través del perfil de Twitter d’Educació de l’Ajuntament de Girona, ha decidit la imatge del logo del nou pla, guanyador amb més del 60% dels vots totals

El “Pla per a l’equitat educativa a Girona” es presentarà properament i desenvolupa les actuacions plantejades al “Pacte de ciutat per combatre la segregació escolar”, que es va signar el juliol de 2020. El Pacte és un document que concreta la voluntat de la ciutat de Girona per a combatre la segregació escolar en els pròxims anys a través de la coresponsabilitat de centres, entitats, comunitat educativa, famílies i institucions. Un pacte amb la finalitat de millorar l’escolarització per a tots els infants i joves de la ciutat per evitar els desequilibris en l’accés a l’educació i en els resultats. El document recull els eixos a partir dels quals es concretaran les polítiques educatives per desenvolupar els pròxims anys i les accions que la ciutat es compromet a desplegar.

El procés participatiu per escollir el logo del nou Pla, va estar obert del dilluns 1 de març al diumenge 7 de març a través del perfil de Twitter d’Educació de l’Ajuntament de Girona. Els tres logos presentats giraven entorn al concepte d’equitat, i el logo guanyador ha obtingut un 66,7% dels vots, allunyant-se de la resta de propostes que han obtingut un 25,8 i un 7,6 % respectivament.

El “Pla per a l’equitat educativa a Girona” neix amb la voluntat d’establir accions concretes, aterrant de forma més pràctica i detallada les mesures proposades pel Pacte, amb un recull d’actuacions objectives i avaluables al llarg del temps. El Pla serà presentat properament per l’Ajuntament de Girona.

Tornar