Header: Educació

Educació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Inscripcions a l'Aula Oberta d'Audició musical XXV

Les inscripcions estaran obertes a partir del 12 de setembre a través del web de l'Escola Municipal de Musica. Enguany, l’Aula Oberta arriba als 25 anys, per això s'ha organitzat una sessió gratuïta i oberta a tothom que tindrà lloc el 18 de novembre a l’Auditori de Girona.

L'activitat, promoguda per l'Escola Municipal de Música de Girona (EMM), es dirigeix a qualsevol persona que tingui interès per la música clàssica i els aspectes humanístics que l'envolten. El cicle consta de diverses sessions durant les quals s'escoltaran i es comentaran una sèrie d'obres.

Les sessions són impartides per Rafael Esteve Alemany, que va crear el projecte de l'Aula Oberta de l'Escola Municipal de Música de Girona l'any 1998.

Enguany, l’Aula Oberta arriba als 25 anys, per aquest motiu s'ha volgut celebrar d'una manera especial amb una sessió oberta a tot el públic i gratuïta que tindrà lloc el 18 de novembre a l’Auditori de Girona per celebrar amb tothom qui vulgui els 25 anys de l’Aula Oberta. A la primera part de la sessió en Rafael Esteve comentarà les Sonates de Beethoven indicades i, seguidament, a la segona part, en Marc Piqué oferirà un recital de les Sonates comentades.

El contingut d’aquest curs es reparteix en tres trimestres, amb temàtiques específiques i les sessions tindrà lloc des de l'octubre de 2023 fins al maig de 2024 a la sala d'actes de La Marfà. Les inscripcions estaran obertes a partir del 12 de setembre mitjançant el web de l'Escola Municipal de Música de Girona (EMM). Existeix la possibilitat d'inscriure's a tot el cicle (13 sessions) o a sessions soltes i les places són limitades i s’ompliran per rigorós ordre d’inscripció. L’alumnat que s’inscrigui a tot el cicle de sessions podrà convidar a una altra persona a qualsevol de les sessions que s’imparteixin durant el curs.

La col·laboració amb l’Auditori de Girona, que es va iniciar fa dos cursos, continuarà de cara al curs 2023-2024. S’han programat tres sessions:

  • 18/11/23 - Xerrada/concert: L. v. Beethoven, W. A. Mozart
  • 03/02/24 - Simfonia núm. 41, "Júpiter"
  • 06/04/24 - M. Músorgski, Quadres d’una exposició 
Tríptic informatiu d'octubre de 2023 a maig de 2024
Inscripcions
Tornar