Header: Educació

Educació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Un total d’11 escoles de Girona participen en la 27a edició del concurs “Fem el fanalet”

El lliurament dels premis tindrà lloc el pròxim dijous en un programa per TV Girona.

Un total d’11 escoles de la ciutat de Girona participen enguany en la 27a edició del concurs “Fem el fanalet”, que organitzen conjuntament l’Ajuntament de Girona, els Manaies de Girona i El Corte Inglés. El lliurament dels premis tindrà lloc el pròxim dijous, dia 17 de desembre a les 10.30 h, per TV Girona. Els nens i nenes podran seguir des de les seves respectives escoles el programa que comptarà amb l’animació del cantautor Jordi Tonietti i amb la presència de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, del regidor d’Educació de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran i del patge reial.

Aquest any, han preparat els seus fanalets els nens i nenes de P3, P4, P5 i 1r de primària de les escoles El Bosc de la Pabordia, Carme Auguet, Font de l’Abella, Joan Bruguera, Les Alzines, Marta Mata, Migdia, Montfalgars, FEDAC Pont Major, Sagrada Família i Santa Eugènia.

A més, durant aquesta setmana el patge reial visita virtualment les escoles, connectant-se a través de videoconferència amb els centres escolars participants per saludar als nens i nenes.

Per reconèixer la feina que fan els infants i les escoles, i amb la voluntat que ho puguin compartir amb els seus familiars i amics i amb tota la ciutadania, l’Ajuntament de Girona exposarà un any més els fanalets participants a l’entrada del consistori. La mostra es podrà veure fins al final de les festes de Nadal.

Tornar