Header: Educació

Educació

Escoles d'infantil i primària (títol) | Educació

Escoles d'infantil i primària

Publicador de continguts

Escola Carme Auguet

Dades de contacte

C. Port Lligat, 11
17007 - GIRONA
Tel.: 972 212 745
A/e: escolacarmeauguet@xtec.cat
Web: agora.xtec.cat/escolacarmeauguet
Twitter: @esccarmeauguet
 

Directora

Sra. Laura Serrats Gironella

Som un centre educatiu públic cíclic d’infantil i primària. Estem al barri de Pont Major de Girona, al costat del riu Ter i el nostre entorn esdevé un “lloc bo d’aprenentatge”, podem gaudir d’un entorn natural privilegiat, d’un gran nombre d’aules per treballar, d’espais exteriors grans i de les instal·lacions municipals del barri.
Entenem que l’escola la “fem tots i totes”, per això donem molta importància a la participació de les famílies i als projectes del barri i de ciutat.
Davant els reptes que la societat planteja al nostre alumnat, hem assumit un nou repte educatiu: adequar el procés d'ensenyament-aprenentatge a la realitat actual i futura, on l'experimentació, la investigació i la tecnologia sigui el mitjà per aprendre. Per això hem estructurat el projecte educatiu amb les ciències i les noves tecnologies com a base de l’aprenentatge. El projecte suposa un canvi metodològic, didàctic i organitzatiu important, però que compta amb la il·lusió i professionalitat del claustre i amb el suport del Departament d’Ensenyament, la Universitat de Girona i l’Ajuntament de Girona.
Apostem per una metodologia activa a partir de la seqüència: Experimenta, Juga, Aprèn, i tenim l’oportunitat de treballar amb grups reduïts, on l’alumnat pot ser atès de manera individualitzada afavorint així un desenvolupament integral de les seves capacitats.

Oferta formativa

Educació Infantil: 1 línia/es  
Educació Primària: 1 línia/es 

Horari lectiu

Infantil i primària: de 9 a 12.30 h i de 15 a 16.30 h 

Identificació

Escola pública