Header: Educació

Educació

Ruta de navegació

Llistat dels centres educatius de Girona | Educació

Centres educatius de Girona

En aquesta pàgina trobareu el llistat de tots els centres educatius de la ciutat de Girona que estan reconeguts pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. 

Instituts secundària (títol) | Educació

Instituts secundària

Publicador de continguts

Escola Vedruna Girona

Dades de contacte

Ctra. Barcelona, 21
17002 - GIRONA
Tel.: 972 202 084
A/e: vedrunagirona@vedruna.cat
Web:  www.vedrunagirona.org
Twitter: @VedrunaGirona
Facebook: @VedrunaGirona
Instagram: @VedrunaGirona
 

Directora

Sra. Marta Oliva 

Està situada entre els carrers Barcelona, Pare Claret i Juli Garreta, davant de l'estació del tren i de la parada d'autobusos.

És una escola arrelada al país i compromesa amb la cultura i la llengua catalana. Forma part de la xarxa de trenta-sis escoles Vedruna d’arreu de Catalunya, vinculades totes per una història comuna i per un projecte educatiu compartit. L’estil educatiu de les escoles Vedruna gira al voltant d'un eix: la valoració de les persones i de les relacions interpersonals en un clima familiar, senzill i proper. Una pedagogia basada en una relació entre educands i educadors que fomenta el respecte i l'afecte, segell propi de l’estil Vedruna.

Del Projecte educatiu destaca la línia pedagògica, en continuïtat dels 3 als 18 anys, l’anivellament de competències i d’avaluació per capacitats. La utilització de les TAC (tecnologies de l’aprenentatge i el coneixement) com a context del procés d’ensenyamentaprenentatge. L’aprofundiment i l’agilitat en la relació i coordinació entre alumnes, professors i pares a través de la plataforma digital ClickEdu. Desenvolupament del programa Família-Escola, acció compartida, que potencia el lligam amb les famílies dels nostres alumnes. L’aposta ferma, progressiva i transversal en totes les activitats desenvolupades en el centre per l’aprenentatge de la llengua anglesa. Potenciem la innovació i treballem per a la millora continuada en tots els àmbits del centre. Projecte esportiu sòlid i amb continuïtat (3 a 18 anys) amb més de vint equips de futbol i bàsquet i amb activitats obertes a petits i grans. L’Escola disposa també, d’un conveni amb el GEIEG per a la pràctica de la natació dels petits.

Horari lectiu

Infantil i primària: de 9 a 13 h i de 15 a 17 h

Secundària:

 • 1r i 2n ESO
  dll, dc, dv: de 9  13.30 h i de 15 a 17 h
  dm i dj: de 8 a 13.30 h i de 15 a 17 h
 • 3r i 4t ESO
  dll: de 9 a 13.30 h i de 15 a 17 h
  dm, dc i dj: de 8 a 13.30 h i de 15 a 17 h
  dv: de 8 a 13.30 h

   

Batxillerat: de 8 a 14.30 h

Oferta formativa

Educació infantil
Educació primària
Educació secundària
Batxillerat
Batxillerat Dual

Identificació

Escola privada - Concertada