Header: Educació

Educació

Ruta de navegació

Escoles bressol i llars d'infants (títol) | Educació

Escoles bressol i llars d'infants

Publicador de continguts

Escola bressol Baldufa

Dades de contacte

C. Josep M. Prat, 12-14
17007 Girona
Tel.: 972 207 292 - 605 509 259
A/e: baldufa@ajgirona.cat
Web: www.girona.cat/eebb

A l’escola bressol La Baldufa un equip de 14 educadores, una cuinera, una ajudant de cuina i el personal de neteja, treballen conjuntament per atendre a 110 infants i a les seves famílies.

Què fem

Col·laborem amb les famílies en l’atenció i l’educació dels infants, i per això és important la comunicació diària i la participació conjunta per garantir el desenvolupament harmònic dels nens i nenes.

Afavorim l’establiment d’una xarxa de relacions per tal que aquest primer context socialitzador promogui l’educació en valors, la convivència, els hàbits de vida quotidiana i l’autonomia com a pilars bàsics d’aquesta primera etapa educativa tan important.

Proposem activitats adequades a les possibilitats de cada nen i nena, que parteixin dels seus interessos i necessitats individuals i fomentin l'observació, l'experimentació, la iniciativa, la creativitat i la comunicació.

Dades

Escola bressol pública (Codi: 17005820)
Barri: Germans Sàbat
Zona escolar: 2 - Oest
Oferta formativa: Educació infantil primer cicle 0-3 anys

Personal

Personal docent: 14 educadores
Directora: Raquel Durán Pavón

Horari

Horari d’escola - De 9 a 17 h
► Entrada al matí: de 8.45 a 9.30 h
► Sortida a la tarda: flexibilitat horària a partir de les 15.15 h

Per als nens i nenes que no es queden a dinar
► Sortida al migdia: d'11.45 a les 12 h
► Entrada a la tarda: a les 15 h

Horari complementari
► Matí: de 8 a 8.45 h

Equipament

Nombre d'aules: 8 amb lavabos i canviadors a cadascuna d'elles
Altres espais: una sala de plàstica, un dormitori, una sala de reunions, una terrassa de 50 m2, una sala polivalent, un pati exterior de més de 300m2, un menjador i cuina pròpia.

Organització

Ens organitzem en grups de la mateixa edat, en nadons, petits i grans, per poder atendre més específicament les necessitats de cadascun, oferint als infants propostes d'experimentació en gran grup, en mig grup, en petit grup i també propostes a nivell de tota l'escola com els xous, les portes obertes, les festes... Canviem d'espais i fem propostes amb infants d'altres grups per anar coneixent tota l'escola, ampliar i potenciar la xarxa de relacions socials dels infants.