Header: Cultura popular, festes i tradicions

Cultura popular, festes i tradicions

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La fira mercat de Sant Jordi es trasllada al Palau Firal  

L’Ajuntament de Girona ha pres la decisió a petició dels gremis de llibreries de la ciutat i davant de la previsió de pluges

L’Ajuntament de Girona, a petició del gremi de llibreries de la ciutat, ha decidit traslladar la fira mercat de Sant Jordi al Palau Firal. L’esdeveniment havia de portar-se a terme a l’esplanada de la Copa i al passeig de la Devesa, però, davant de l’alta probabilitat de pluges previstes per aquest dissabte, dia 23 d’abril, s’ha acordat el canvi de lloc.

L’horari d’obertura al públic serà de 9 a 21 h i l’entrada serà gratuïta. L’accés es farà per la porta del passeig de la Devesa. A la planta baixa, s’hi ubicaran les parades del sector professional del llibre i la rosa i, a la primera planta, hi haurà les entitats sense ànim de lucre, els centres escolars i els partits polítics. 

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Glòria Plana Yanes, ha afirmat que “després de dos anys marcats per la pandèmia, tothom té ganes de poder gaudir del Sant Jordi amb plena normalitat i, per fi, aquest any podrà ser així. És el dia més important de l’any per a les llibreries i les floristeries i per això, des de l’Ajuntament, hem fet un gran esforç d’última hora per traslladar la jornada al Palau Firal i que la pluja no desllueixi un dia tan especial com aquest”.

Durant tota la jornada s’han previst activitats diverses, a més de les tradicionals signatures de llibres per part dels autors i autores. A les 12 h, hi haurà el contacontes de l’obra La rínxols dels llaços blaus, a càrrec de Vivim del Cuentu; a les 13 h, una actuació musical de DJ Mr. Blond; a les 17 h, una lectura poètica a càrrec d’Edicions Tremendes; a les 18 h, un concert de Fina!, i a les 19.30 h, un concert de Tramma.

Activitats per Sant Jordi
Tornar