Header: Cultura popular, festes i tradicions

Cultura popular, festes i tradicions

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La programació musical de les Fires de Sant Narcís, guanyadora dels Premis ARC 2021

S’ha endut el premi en la categoria de Millor Programació de Festa Major

Imatge de l’entrega del premi

La programació musical de les Fires de Sant Narcís ha guanyat en la categoria de Millor Programació de Festa Major dels premis ARC atorgats per l'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya. Els guardons, que són els premis de referència de la música en directe i de l'espectacle al territori, es van lliurar ahir al vespre, dia 13 de desembre, en un acte que es va celebrar a la Sala Barts de Barcelona. 

"Fa molta il·lusió rebre aquest premi, i més encara aquest any en unes circumstàncies tan complicades com les que vivim", assegura el vicealcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats, que destaca que "és un premi que és de rebut compartir-lo amb totes les gironines i tots els gironins per la magnífica resposta que van tenir i la il·lusió que van mostrar durant les Fires de Sant Narcís d'aquest any". "Aquest és un reconeixement a tothom que va fer possible la festa major i que va apostar per la cultura i per programar totes les activitats malgrat les dificultats i incerteses", afirma el vicealcalde. 

Les Fires de Sant Narcís competien amb FeM Montcada 2021, la Festa Major de Terrassa i Les Santes de Mataró. Els Premis ARC tenen com a objectiu donar visibilitat al sector de la producció d'esdeveniments i a la comercialització i distribució de la música en viu així com a la producció artística feta a casa nostra.

Tornar