Header: Cultura popular, festes i tradicions

Cultura popular, festes i tradicions

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona, la Comissió de la Copa i les entitats pacten una barra comunitària per les barraques de Fires Sant Narcís de Girona

El servei estarà obert tant a la banda de concerts com a la de barraques, i els beneficis seran equitatius.

L’Ajuntament de Girona, la Comissió de la Copa i les entitats han pactat que hi hagi una barra comunitària durant la celebració de les barraques de Fires de Sant Narcís de Girona 2021. La decisió es va prendre ahir al vespre durant una reunió entre les tres parts. L’emplaçament de la Copa continuarà sent perimetrat i amb control d’aforament, per complir amb la normativa Covid.

Les barraques amb barra comunitària donen una capacitat d’adaptació molt més alta a les entitats participants, també en el cas que es flexibilitzin les restriccions establertes pel PROCICAT. Així mateix els beneficis seran equitatius i la barra comunitària estarà oberta tant a la zona de barraques com a la zona de concerts.

Durant la reunió, l’Ajuntament de Girona, la Comissió de la Copa i les entitats també van acordar treballar conjuntament perquè les Fires de Sant Narcís siguin unes festes cíviques i segures. Que les Fires siguin un èxit depèn de tothom: de les institucions, de les entitats i, evidentment, de cadascú com a particular.

Web de les Fires de Sant Narcís
Tornar