Header: Cultura popular, festes i tradicions

Cultura popular, festes i tradicions

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Notícies

Celebració de Tots Sants 2020 als cementiris municipals de Girona

S'han establert mesures de prevenció contra la COVID-19 en les visites als cementiris i serveis extraordinaris amb motiu de la festivitat de Tots Sants i la commemoració dels difunts.

L’Ajuntament de Girona manté les Fires de Sant Narcís amb activitats descentralitzades i de petit format

La Festa Major de la ciutat durarà cinc dies i tindrà lloc del 28 d’octubre a l’1 de novembre

El festival Undàrius opta per reprogramar-se pel juliol de 2021

L’organització del festival Undàrius opta per reprogramar el festival, previst inicialment del 2 al 5 de juliol de 2020, pels dies 1, 2, 3 i 4 de juliol de 2021. Undàrius-Festival de cultura popular i tradicional de Girona forma part de la marca Girona Cultura Festivals.

L’Ajuntament de Girona adquireix una nau per emmagatzemar el material de cultura popular i tradicional de la ciutat

L’immoble està situat al barri de Pont Major i servirà, principalment, per guardar les carrosses i l’atrezzo de la cavalcada dels Reis

Celebra Sant Jordi amb l’EMA!

L'Escola Municipal d'Art us proposa tot un seguit d'activitats per fer a casa.

Actualització: Novetats en les mesures de l’Ajuntament de Girona per evitar la propagació del COVID-19 i mitigar-ne els efectes (15.40 h)

Ja està disponible el web que agrupa tota la informació d’interès per a persones empresàries, autònomes i altres treballadors, i el Tarlà protagonitza nous recursos educatius com a alternativa per la suspensió dels actes de les Festes de Primavera

El monjo de Montserrat P. Bernat Juliol serà el pregoner de la Setmana Santa a Girona

La processó del Sant Enterrament és un any més el principal acte de l’esdeveniment, que aquest any comptarà amb un lleuger canvi de recorregut a la plaça de Catalunya. La programació començarà amb el pregó inaugural el 2 d’abril i acabarà l’11 d’abril amb el concert de banda de La Lira de Vilafamés.

Sol·licitud de parades de Sant Jordi 2020

El termini de sol·licitud de parada de roses i/o llibres a la fira de Sant Jordi acabarà el 22 de març.

Un total de 84 artistes provinents de 12 països participaran en la 9a edició del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or

En el seu tercer any a Girona, el certamen es consolida com el major esdeveniment circense de l’Estat i revalida la seva posició entre els 5 majors festivals de circ al món.

Les Fires de Sant Narcís tornaran a fer vibrar Girona amb més de 260 activitats per a tots els públics

Per primer any, es portarà a terme la iniciativa “Fires en silenci” al parc d’atraccions de la Devesa, adreçada a nens i nenes amb necessitats especial. La pregonera d’aquest any serà la degana del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, M. Assumpció Puig.