Header: Cultura popular, festes i tradicions

Cultura popular, festes i tradicions

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Notícies

Girona es prepara per rebre els Reis d’Orient amb més de 200 accions sorpresa a tots els barris de la ciutat

La ciutat acollirà diverses propostes sorpresa al llarg de demà que seran el preludi de l’arribada de Ses Majestats, fet que es podrà veure a través de TV Girona a les 20 h. Un cop acabada la retransmissió, sonarà la cançó dels Tres Reis pel mateix mitjà i s’activaran castells de focs artificials per donar inici a la nit més màgica de l’any.

El Gran Circ de Nadal de Girona proposarà 14 representacions del nou xou “Adrenalina” al pavelló de Fontajau

La setena edició del festival, que tindrà lloc del 25 al 29 de desembre, comptarà amb 25 artistes internacionals i 8 atraccions d’alt voltatge.

L’Ajuntament de Girona reprograma al mes de desembre els concerts suspesos per Sant Narcís

Les 11 actuacions es faran del 6 al 18 de desembre a l’Auditori de Girona, i els tres euros de l’entrada aniran destinats solidàriament al sector cultural.

Celebració de Tots Sants 2020 als cementiris municipals de Girona

S'han establert mesures de prevenció contra la COVID-19 en les visites als cementiris i serveis extraordinaris amb motiu de la festivitat de Tots Sants i la commemoració dels difunts.

L’Ajuntament de Girona manté les Fires de Sant Narcís amb activitats descentralitzades i de petit format

La Festa Major de la ciutat durarà cinc dies i tindrà lloc del 28 d’octubre a l’1 de novembre

El festival Undàrius opta per reprogramar-se pel juliol de 2021

L’organització del festival Undàrius opta per reprogramar el festival, previst inicialment del 2 al 5 de juliol de 2020, pels dies 1, 2, 3 i 4 de juliol de 2021. Undàrius-Festival de cultura popular i tradicional de Girona forma part de la marca Girona Cultura Festivals.

L’Ajuntament de Girona adquireix una nau per emmagatzemar el material de cultura popular i tradicional de la ciutat

L’immoble està situat al barri de Pont Major i servirà, principalment, per guardar les carrosses i l’atrezzo de la cavalcada dels Reis

Celebra Sant Jordi amb l’EMA!

L'Escola Municipal d'Art us proposa tot un seguit d'activitats per fer a casa.

Actualització: Novetats en les mesures de l’Ajuntament de Girona per evitar la propagació del COVID-19 i mitigar-ne els efectes (15.40 h)

Ja està disponible el web que agrupa tota la informació d’interès per a persones empresàries, autònomes i altres treballadors, i el Tarlà protagonitza nous recursos educatius com a alternativa per la suspensió dels actes de les Festes de Primavera

El monjo de Montserrat P. Bernat Juliol serà el pregoner de la Setmana Santa a Girona

La processó del Sant Enterrament és un any més el principal acte de l’esdeveniment, que aquest any comptarà amb un lleuger canvi de recorregut a la plaça de Catalunya. La programació començarà amb el pregó inaugural el 2 d’abril i acabarà l’11 d’abril amb el concert de banda de La Lira de Vilafamés.