Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Les millors bandes sonores de Disney arriben aquest cap de setmana a l’Auditori de Girona

Dirigida per Marc Timón, la Franz Schubert Filharmonia actuarà el divendres 3 de febrer a la Sala Montsalvatge amb les veus solistes de Judith Tobella, Nerea Rodríguez, Germán de la Riva i Manu Pilas

Les millors bandes sonores de Disney arriben aquest divendres 3 de febrer a l'Auditori de Girona, en un concert per a tota la família. Una proposta de la Franz Schubert Filharmonia, dirigida per Marc Timón, que compta amb les veus solistes de Judith Tobella, Nerea Rodríguez, Germán de la Riva i Manu Pilas. Les entrades es poden adquirir a www.auditorigirona.org.

Walt Disney tenia un do especial per convertir la música en protagonista de les seves pel·lícules. Durant els darrers noranta anys, la factoria ha tingut en nòmina els millors compositors i compositores per crear un llegat de cançons immortals que formen part del nostre imaginari col·lectiu. For The First Time In Forever, de Frozen; Can You Feel The Love Tonight, d'El Rei Lleó; L'aprenent de Bruixot, de Fantasia; o La Bella i la Bèstia, de la pel·lícula homònima, són només algunes de les cançons que persones de diferents generacions han taral·lejat després de veure'n els films.

De la mà d'una orquestra simfònica de 70 músics, i les veus de les sopranos Judith Tobella i Nerea Rodríguez, del baríton Germán de la Riva i del tenor Manu Pilas, aquestes cançons tornaran a prendre vida a la Sala Montsalvatge (19 h) en una proposta pensada per a tota la família. Un concert que també s'ha pogut veure al Palau de la Música de Barcelona, Terrassa, Sant Cugat i que, posteriorment, farà parada a Tarragona.

Durant aquest mes de febrer, l'Auditori de Girona també acollirà les actuacions d'Ara Malikian (10 de febrer), Mahler Chamber Orchestra sota la direcció de Pablo Heras-Casado (17 de febrer), Brad Mehldau Trio (24 de febrer), el Memorial Jesús Ventura i Barnet de la Cobla Ciutat de Girona (25 de febrer), i Canta Gran! (26 de febrer). Les entrades per a les diferents propostes es poden adquirir a www.auditorigirona.org.

Tornar