Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Auditori de Girona presenta "Canta Gran", un concert participatiu per cantar boleros

Dirigit a persones majors de 60 anys, el projecte s’inclou dins l’Auditori Obert i pretén incrementar el rol actiu de la gent gran. Després de tres assajos, el cor, sota la direcció de Montse Meneses, oferirà un concert el 26 de febrer de 2023. 

L’Auditori de Girona acollirà, la temporada vinent, el projecte "Canta Gran", una iniciativa que pretén incrementar el rol actiu de la gent gran a la societat. Inclòs dins l’Auditori Obert –el projecte social de l’Auditori de Girona- la proposta, centrada en els boleros, està dirigida a majors de 60 anys i comptarà amb tres assajos i un concert durant el mes de febrer de 2023. 

“Canta Gran” convida a totes aquelles persones majors de 60 anys que ho desitgin a formar part d’un gran cor, dirigit per Montse Meneses, acompanyat de la solista Carme Canela i amb el suport d’una formació de músics professionals. Durant tres jornades (9, 16 i 23 de febrer) es duran a terme els assajos previs per tal de realitzar el concert el dia 26 de febrer a l’Auditori de Girona. El repertori estarà format per boleros com “Perdía”, “Contigo aprendí”, “Piel canela”, “Paraules d’amor”, “Como fue”, “Quizás, quizás, quizás”, “Sabor a mi”, i “Me voy pal pueblo”, arranjats per Martí Ventura.

El programa pretén fomentar el creixement personal i qualitat de vida afegint “vida als anys i no només anys a la vida”. A Girona, el projecte està liderat i organitzat per l’Auditori de Girona i compta amb la col·laboració de la Xarxa de Centres Cívics de l’Ajuntament de Girona. 

Per participar a “Canta Gran”, no és necessari tenir coneixements musicals, tan sols ganes de cantar i inscriure’s mitjançant el web www.auditorigirona.org

Les inscripcions s’obriran el 8 de novembre i estaran obertes fins a exhaurir les places previstes o bé fins al 20 de gener de 2023.

Tornar