Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Inauguració de la instal·lació "El contorn d'un arc" d'Eulàlia Rovira

El dissabte 12 de novembre a les 12 h, al soterrani de la Catedral de Girona, tindrà lloc la inauguració de la instal·lació "El contorn d'un arc" de l'artista Eulàlia Rovira, que forma part del projecte artístic de naturalesa coral Natura viva: musa i mímesis de Carolina Grau, que va ser el projecte guanyador del concurs comissariat artístic convocat per Transversal Xarxa d'Activitats Culturals.

El projecte d’Eulàlia Rovira, "El contorn d’un arc" indaga en la pedra gironina, en la relació entre els indicis i els llegats, i en com, a través d’aquestes petjades, pensem i percebem la nostra temporalitat de manera diferent. 

El projecte Natura viva: musa i mímesis compta amb la participació de 10 artistes a 10 ciutats: Pep Vidal – Figueres; Eulàlia Rovira – Girona – Bòlit Centre d’art contemporani; Miranda Pastor – Granollers; Àngels Ribé – Mataró; Julia Mariscal – Manresa; Anna Malagrida – Olot; Rosa Tharrats – Sant Cugat; Toni Crabb – Vilanova i la Geltrú; Martin Llavaneras – Reus i Noela Covelo Velasco – Tortosa. 

El resultat són 10 projectes artístics de nova creació que van des de la videoinstal·lació, a obres sobre paper fins a la performance, escultura i obres sonores que s’aniran presentant entre el 7 d'octubre i l’11 de desembre 2022 a les diferents ciutats. 

Natura viva: musa i mimesis ha convidat a deu artistes a explorar la geografia local i tornar-nos a “revelar” com sentir i aprendre de la nostra naturalesa. Els artistes fan una recerca de geografia, geologia, agricultura, tradicions populars i història dels espais naturals de cada localitat participant. 

El contorn d’un arc 
Eulàlia Rovira

Comissària, Carolina Grau
11, 12, 13, 18, 19 i 20 de novembre
Inauguració, dissabte 12 de novembre a les 12h
Soterrani de la Catedral de Girona

Més informació a la nota de premsa adjunta i al web del Bòlit, Centre d’Art Contemporani de Girona.

Nota de premsa
Tornar