Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El cofundador i un dels compositors de Txarango Sergi Carbonell estrena oficialment el nou disc a l’Auditori de Girona

L’artista presentarà “Refugi” el dissabte 18 de març de 2023 a la Sala de Cambra, dins la nova temporada.

L’Auditori de Girona anuncia un nou concert que formarà part de la pròxima temporada. El 18 de març de 2023, el cofundador i un dels compositors de Txarango Sergi Carbonell presentarà oficialment el seu nou projecte en solitari com a cantautor.

Allunyat de la música festiva tan característica del reconegut grup Txarango, i després d’haver compost quatre discos en solitari de piano, Sergi Carbonell transita per nous camins i convida el públic a un sorprenent viatge cap a un univers poètic ple de sonoritats delicades i sensibles. Amb referències com Jorge Drexler, Bon Iver o Sufjan Stevens, Sergi Carbonell publica el seu primer àlbum, Refugi. En aquest nou viatge, Carbonell (guitarra, sintetitzadors i veu) compta amb Marta Roma al violoncel, baix, trompeta i sintetitzadors; Sebastià Gris a la guitarra, baix i sintetitzadors, i Joan Palà a la bateria i percussió.

El concert tindrà lloc a les 20 h del dissabte 18 de març de 2023 a la Sala de Cambra (18 €). 

Aquesta actuació és una de les que l’equipament gironí ja ha avançat per a la nova temporada, juntament amb Núria Graham (20 de gener), Jordi Savall (22 de gener), Mahler Chamber Orchestra (17 de febrer), i la Segona de Brahms amb l’OBC (5 de març). 

Les entrades ja estan a la venda a www.auditorigirona.org

Tornar