Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Música electrònica, jazz, flamenc i humor protagonitzen les pròximes propostes de l’Auditori de Girona amb b1n0, Girona Jazz Project & Carles Benavent i Les Luthiers

El duet b1n0 presenta a les comarques gironines el seu nou treball discogràfic, que convertirà la Sala Montsalvatge en un club d’electrònica aquest divendres 7 d’octubre. El diumenge 9 d’octubre, la Sala de Cambra acull l’estrena absoluta del nou projecte de la Girona Jazz Project & Carles Benavent. El reconegut grup de músics i humoristes argentins Les Luthiers presenta el seu nou espectacle el dimarts 11 i el dimecres 12 d’octubre, coorganitzat amb Temporada Alta.

Les Luthiers

Música electrònica, jazz, flamenc, i humor. L’Auditori de Girona comença el mes d’octubre amb tres propostes d’estils i formats molt diversos. El divendres 7 d’octubre, el duet d’electrònica empordanès b1n0 oferirà un concert especial a l’escenari de la Sala Montsalvatge, amb la presentació del seu nou treball discogràfic a les comarques gironines. El diumenge 9, tindrà lloc l’estrena absoluta del nou projecte de la big band Girona Jazz Project & Carles Benavent, amb una fusió innovadora de jazz i flamenc. El dimarts 11 i dimecres 12 d’octubre, el grup d’humoristes argentins Les Luthiers presentaran el seu nou espectacle Gran Reserva, una coproducció entre l’Auditori de Girona i El festival Temporada Alta. Les entrades ja es poden adquirir a www.auditorigirona.org

Aquest divendres 7 d’octubre (21 h), l’escenari de la Sala Montsalvatge es convertirà en un club d’electrònica amb la posada en escena del duet b1n0, que estrena el seu nou projecte a les comarques gironines. Després d'un primer treball discogràfic amb col·laboracions com Ferran Palau, El Petit de Cal Eril, Tarta Relena o Marina Herlop, la formació presentarà un nou treball que desdibuixa les fronteres de l'art i la relació entre la màquina i l'ésser humà, amb una nova veu robòtica i amb atributs humans, creada amb la tecnologia Voctrolabs, que serà l'encarregada d'interpretar les diverses cançons. Format pels artistes empordanesos Emili Bosch i Marcus Codolà, en aquesta ocasió acompanyats també per Eduard Frigola, els tres músics seran els protagonistes d’un vespre d'electrònica i experimentació amb un format escènic diferent, amb el públic assistent situat a sobre de l’escenari, i la presentació d’un projecte que ha comptat amb la coproducció de La Marfà - Centre de Creació Musical, el Mercat de Música Viva de Vic i els propis b1n0.

Girona Jazz Project & Carles Benavent: estrena absoluta

El flamenc i el jazz es fusionen en el nou projecte colorista de la Girona Jazz Project, formació resident de la Marfà – Centre de Creació Musical, que en aquesta ocasió assoleix una nova dimensió amb l’acompanyament d’un dels músics més internacionals de casa nostra: el baixista Carles Benavent. El diumenge 9 d’octubre (19 h), la Sala de Cambra de l’Auditori de Girona acollirà l’estrena absoluta d’aquesta nova proposta musical, en què la big band gironina estarà dirigida pel saxofonista, compositor i arranjador Bernard Van Rossum, establert a Amsterdam i col·laborador de Benavent des de l’any 2019. El nou espectacle, que tindrà com a fil conductor el paper estètic i tímbric del baix elèctric, es fusionarà amb les composicions d’artistes de renom com Paco de Lucía, Miles Davis, Chick Corea o Camarón de la Isla, entre d’altres, donant lloc a un directe extraordinari amb més d’una quinzena de músics sobre l’escenari.

Les Luthiers, Gran Reserva

El reconegut grup de músics i humoristes Les Luthiers presenta una antologia dels seus millors números amb l’espectacle Gran Reserva, que tindrà lloc el dimarts 11 d’octubre (20 h) i el dimecres 12 d’octubre (18 h) a la Sala Montsalvatge, dins la programació del festival d’arts escèniques Temporada Alta. Després de més de 50 anys fent riure arreu del món, la coneguda formació celebra la seva llarga trajectòria i torna als escenaris amb un recull de les millors obres: La Balada del 7º Regimiento, San Ictícola de los Peces, Entreteniciencia Familiar, La Hora de la Nostalgia o Rhapsody in Balls, entre moltes altres. Les Luthiers arriben a Girona per oferir un espectacle basat amb l’ús d’instruments insòlits fabricats per ells mateixos, música de gèneres molt diversos i l’humor més culte, intel·ligent, refinat i divertit.

Entrades
Tornar