Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Auditori de Girona acull l’estrena a l’Estat espanyol del nou disc de Núria Graham

L’artista vigatana oferirà “Cyclamen” en primícia a Girona el divendres 20 de gener de 2023 a les 20 h a la de Cambra

L’Auditori de Girona acollirà l’estrena oficial a l’Estat espanyol del nou disc de Núria Graham, Cyclamen. L’artista vigatana presentarà les noves cançons el divendres 20 de gener de 2023 a les 20 h a la Sala de Cambra i les entrades per a l’actuació ja estan a la venda a www.auditorigirona.org.

Després de mesos d'introspecció, Núria Graham torna amb un disc sota el braç produït per ella mateixa i cuinat a foc lent. Editat per la prestigiosa discogràfica americana Verve Forecast de la mà de New Deal, conjuntament amb Primavera Labels i Universal Music, aquest és un nou treball que suposa un canvi de rumb en la seva carrera musical fins ara.

Amb Cyclamen, Graham s'inspira en faules imaginàries, somnis premonitoris i missatges de la natura. Enregistrat entre el menjador de casa i l'estudi, amb l'ajuda del seu enginyer de so Jordi Mora i partint del piano i de la guitarra clàssica, els arranjaments del disc (en què hi col·labora Helena Cànoves, també vigatana) ens traslladen a un món nou en el qual les cordes, el fagot, l'arpa, el contrabaix, la flauta i els saxos són personatges d'aquest viatge oníric i circular. La veu funciona com a fil conductor i catalitzador d'un relat intemporal.

L'espectacle del directe comptarà amb una nova formació nova i poc convencional, amb Anna Godoy a l'arpa, Magalí Datzira al contrabaix, Marcel·lí Bayer al clarinet i saxo, Jordi Matas a la guitarra i Núria Maynou al violoncel. Una nova reinterpretació del disc, amb ella al capdavant com a pianista, guitarrista, cantant i directora d'aquest ambiciós ensemble.  

El pròxim 13 de setembre l’artista té previst publicar un primer avançament del nou àlbum, que també presentarà a Barcelona i Madrid, entre altres ciutats. Les entrades per al concert de Girona ja estan disponibles a www.auditorigirona.org.

Tornar