Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Orquestra de Girona i el concert familiar Vet-ho aquí, aquest cap de setmana a l’Auditori de Girona

La formació gironina presenta el concert “MisaTango & Piazzolla”, juntament amb el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida, i estrena la nova obra de la compositora Marta Pintó. Diumenge al migdia, la Sala Montsalvatge acollirà l’espectacle familiar “Vet-ho aquí” amb música d’Albert Guinovart i dramatúrgia de David Pintó.

L’Auditori de Girona acollirà dues noves propostes aquest cap de setmana. El dissabte 21 de maig (20 h), l’Orquestra de Girona presentarà el concert MisaTango & Piazzolla a la Sala Montsalvatge, que comptarà amb l’estrena de l’obra L’últim tango de la compositora gironina Marta Pintó. El dia següent, diumenge 22 de maig (12 h), tindrà lloc l’espectacle familiar Vet-ho aquí, una cantata d’Albert Guinovart i David Pintó que aplegarà els nombrosos cantaires dels cors del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya. Les entrades per a les dues actuacions estan a la venda a www.auditorigirona.org.

L’Orquestra de Girona i el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida presenten MisaTango & Piazzolla, un concert coproduït per aquestes dues entitats i centrat en la Misa a Buenos Aires del compositor argentí Martín Palmeri, coneguda arreu del món amb el nom MisaTango. Dirigit per Xavier Puig, el recital girarà entorn de l’univers emocional del tango i comptarà amb la mezzosoprano Gemma Coma-Albert com a oficiant de la cerimònia. La formació gironina i el cor lleidatà interpretaran també Las 4 estaciones porteñas d’Astor Piazzolla, amb l’acompanyament del violinista Joel Bardolet, i estrenaran L’últim tango de la compositora Marta Pintó, una obra encarregada i escrita especialment per a l’ocasió. El concert tindrà lloc el dissabte 21 de maig a les 20 h a la Sala Montsalvatge.

El diumenge 22 de maig (12 h), l’Auditori de Girona acollirà l’espectacle familiar Vet-ho aquí d’Albert Guinovart i David Pintó. Pensat per als més petits de la casa i compost específicament per l’ocasió, es tracta d’una aclucada d’ull al món dels contes de sempre. Aquest, relata la història d’una princesa que, disfressada per evitar que la puguin reconèixer, s’escapa de palau fugint del seu pare, un rei dèspota i egoista, per trobar-se a si mateixa. Buscant buscant, va a petar al taller del sastre de palau. D’ell aprendrà a estimar l’artesania, viurà diverses aventures i descobrirà què vol dir estimar. Una romàntica història d’amor on no tot és el que sembla.  El concert anirà a càrrec dels joves cantaires dels cors del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC), en el marc del 55è aniversari de l’associació. 

Tornar