Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S’obre la convocatòria artística per participar al Viu21Música – Dia de la Música a Girona 2022

Després de dues edicions condicionades per la situació sanitària, el Viu21Música recupera la normalitat i preveu una edició amb set escenaris arreu de la ciutat oberts a tots els estils i gèneres musicals. El termini de presentació de sol·licituds per participar-hi s’allargarà fins al 25 d’abril.

L’Ajuntament de Girona obre la convocatòria artística per participar al Viu21Música – Dia de la Música a Girona 2022. Aquest any, el consistori recuperarà el projecte, i el proper 21 de juny Girona tornarà a celebrar el Dia de la Música amb una programació enfocada a reivindicar i posar en relleu els valors culturals, educatius i socials de la pràctica musical. El termini de presentació de sol·licituds per participar-hi ja ha començat i s’allargarà fins al 25 d’abril.

Després de dues edicions condicionades per la situació sanitària, l’edició del Viu21Música 2022 preveu recuperar l’esperit original i el format que tenia la jornada abans de la pandèmia. En aquest sentit, s’oferiran un total de set escenaris oficials oberts a músics i formacions de tots els gèneres i estils musicals. Com a novetat destacada, enguany hi haurà un escenari dedicat al 25è aniversari de l’Escola Municipal de Música de Girona.

Per tal d’obrir al màxim la proposta a la ciutat, la convocatòria artística s’adreça a totes aquelles persones, grups, entitats i establiments que desitgin participar en el Viu21Música. D’una banda, s’hi poden inscriure grups i solistes de qualsevol estil musical, especialment músics i grups aficionats, així com projectes formatius. D’altra banda, també poden participar-hi entitats o establiments que es vulguin sumar a la celebració difonent les seves iniciatives musicals. Aquestes propostes s’inclouran al programa d’activitats. En aquest cas, el termini per presentar propostes estarà obert fins al 9 de maig.

El projecte Viu21Música – Dia de la Música a Girona està organitzat per l’Ajuntament de Girona a través de La Marfà – Centre de Creació Musical. Compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Girona; el patrocini d’Estrella Damm, i la col·laboració de la Casa de Cultura de Girona, Sunset Jazz Club, El Foment de Girona, Museu d’Història de Girona, EUMES – Escola de Música Avançada i So de Girona i l’Escola Municipal de Música de Girona.

Podeu consultar tota la informació i omplir el formulari d’inscripció a través de la pàgina web www.girona.cat/viu21musica

Tornar