Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S’obre la convocatòria per a la 18a edició de la Mostra d’Aparadorisme i Decoració Interior de Girona, Temps de Flors

El termini per inscriure’s a l’activitat s’acabarà el dia 10 d’abril. Enguany, com a novetat, els premiats tindran un apartat especial a la revista Temps de flors destinat a visibilitzar el seu establiment i d’aquesta manera facilitar una eina de difusió en un dels esdeveniments més importants de la ciutat.

Establiment Blonda. Premi 2021

L’Ajuntament de Girona organitza la 18a Mostra d’Aparadorisme i Decoració Interior coincidint amb la 67ena edició de Girona, Temps de Flors. La convocatòria el concurs ja s’ha obert i les inscripcions finalitzen el 10 d’abril. La Mostra d’Aparadorisme i Decoració Interior té lloc cada any amb l’objectiu principal de fomentar la implicació dels comerços i establiments en el marc de Girona, Temps de Flors. 

El jurat estarà format per representants de l’Ajuntament, associacions de comerciants, associacions de restauració i hostaleria, i entitats vinculades a Girona, Temps de Flors. Els criteris que valoraran seran l’originalitat, la qualitat artística, el disseny, el grau de vinculació al tema de Temps de flors i la utilització de flors naturals en la composició de l’obra.

A banda del premi del jurat, i per setè any consecutiu, hi haurà el premi popular que decidirà la ciutadania a través de les votacions fetes per Facebook. A la pàgina de Facebook de Girona Turisme, s’hi penjaran les fotografies dels aparadors participants per tal que, qui ho vulgui, pugui votar el que més li agradi.

Com a novetat, enguany el premi consisteix en un apartat específic a la propera edició de la revista Temps de Flors per promocionar i donar visibilitat als establiments premiats. També es podran visualitzar al web de l’esdeveniment www.gironatempsdeflors.cat.

L’objectiu d’aquests premis és potenciar el comerç de la ciutat durant l’Exposició de flors, patis i jardins, un dels esdeveniments amb més projecció nacional i internacional de Girona. Els establiments premiats tindran un apartat específic a la revista i al web de Temps de flors, una acció que permet visibilitzar i promoure el comerç de qualitat de la ciutat.

Donant protagonisme als establiments premiats ajudem a preservar i potenciar el comerç físic i apropar-lo a la ciutadania i a les persones visitants”, ha explicat la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes.

Els comerços participants es podran identificar per un adhesiu que farà referència al concurs i que s’ubicarà als aparadors o a la porta principal dels establiments. Així mateix, la relació d’inscrits es podrà seguir al web www.gironatempsdeflors.cat.  

Les bases i els requisits per participar al concurs es poden consultar en aquest enllaç.

Tornar