Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Auditori de Girona obre la nova temporada amb el concert de final de gira d’Els Amics de les Arts

La banda actuarà el dissabte 22 de gener a les 21 h a la Sala Montsalvatge. El diumenge 23 de gener, Pol Batlle amb Rita Payés oferiran el seu nou treball en primícia a les comarques gironines

L’Auditori de Girona enceta la nova temporada aquest cap de setmana, amb el concert de final de gira d’Els Amics de les Arts (dissabte 22 de gener) i amb la presentació en primícia a les comarques gironines del nou disc de Pol Batlle amb Rita Payés (diumenge 23 de gener). Les entrades per als dos concerts es poden adquirir a www.auditorigirona.org.

Des d’aquest mes de gener fins al juny, l’Auditori de Girona comptarà amb 24 propostes d’estils diversos: 13 de músiques modernes, 8 de clàssica i 3 familiars. Connectat al territori i el seu teixit creatiu, l’Auditori ofereix una programació on conviuen les aliances i el compromís per la creació propera amb la presència d’artistes de referència estatal i internacional. 

Obrirà la temporada el concert de final de gira d’Els Amics de les Arts, que oferiran una actuació especial per acomiadar El senyal que esperaves (dissabte 22 de gener a les 21 h, Sala Montsalvatge). Amb més de quinze anys de trajectòria i un posicionament únic en l’escena catalana, la formació va publicar el seu últim treball en plena pandèmia. Després de gairebé dos anys de gira i de rebre el premi Enderrock 2020 al Millor disc de pop, s’aparten temporalment de la primera línia per preparar un nou àlbum. I ho faran amb un concert con conviuran alguns dels seus nous temes amb altres ja clàssics, com Jean Luc, 4-3-3 o Louisiana o Els Camps de Cotó. 

L’endemà serà el torn de Pol Batlle amb Rita Payés, un concert coorganitzat amb el Festival Neu! en què presentaran en primícia a les comarques gironines el nou disc, Salt Mortal (diumenge 23 de gener, 19 h). Pol Batlle és una nova glopada enèrgica que et pot tombar d'una sola cançó. Un cantant amb altíssims dots per la interpretació que transformen cada tema en un viatge d'aquells que costa d'oblidar. L’acompanyarà una veu de luxe, la trombonista i cantant Rita Payés. Una artista sorgida de la reconeguda Sant Andreu Jazz Band amb un gran magnetisme i una gran projecció. 

Artista convidat
Per primera vegada, l’equipament gironí compta amb la figura de l’artista convidat, en aquesta ocasió, el poeta gironí Narcís Comadira (Girona, 1942). Un diàleg entre les arts mitjançant l’obra del poeta, pintor, dramaturg, traductor, assagista i melòman, de manera que els seus poemes es relacionen amb cada una de les propostes de la programació.

Seguint la normativa actual, l’Auditori de Girona restringeix el seu aforament al 70% i se segueixen aplicant de manera estricta totes les mesures per fer de l’equipament un espai segur. Així mateix, el servei de restauració de l’Auditori romandrà tancat. Les entrades per als concerts, es poden adquirir a www.auditorigirona.org.

Tornar