Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Manel Fortià: “Libérica”, Geriona & Girona Banda Band i “Nadales pels més menuts”, aquest cap de setmana a l’Auditori de Girona

El contrabaixista de Cassà de la Selva presenta una proposta de fusió entre la música tradicional catalana, el jazz i el flamenc, amb el segell “compromís creació”. Geriona & Girona Banda Band presenten “La màgia del cinema”. Les entrades per a l’espectacle “Nadales pels més menuts” estan exhaurides.

Tres noves propostes arriben aquest cap de setmana a l’Auditori de Girona, dirigides a públics diversos: Libérica, de Manel Fortià amb la col·laboració d’Antonio Lizana (divendres 17 de desembre), Geriona & Girona Banda Band (dissabte 18 de desembre) i el concert Nadales pels més menuts (diumenge 19 de desembre). 

Des de l’experimentació entre el jazz, la música tradicional catalana i el flamenc, fins a les nadales pels més petits de la casa, passant per un espectacle coral. La programació de l’Auditori de Girona segueix oferint propostes d’estils diferenciats per viure la música de maneres molt diverses. 

El divendres 17 de desembre a les 20 h serà el torn del contrabaixista cassanenc Manel Fortià amb el seu projecte Libérica, que uneix per primera vegada els elements més lliures tant del jazz com del flamenc, combinant a la perfecció experimentació amb tradició. D’aquesta manera, busca punts en comú amb la cançó tradicional catalana destacant-ne la llibertat com a qualitat més important d’aquestes músiques. Un projecte coproduït amb La Marfà – Centre de Creació Musical i que compta amb el segell “compromís creació” de l’Auditori de Girona.

L’endemà, el dissabte 18 de desembre a les 19 h, actuaran a l’Auditori de Girona els tres cors de Geriona acompanyats de la banda, també gironina, Girona Banda Band. Les tres corals tornen als escenaris amb el seu reeixit espectacle La Màgia del cinema. Un concert conduït per Mercè Vila Godoy, directora d’escena, i la coreògrafa Neus Masó, que pretén fer recordar aquelles bandes sonores que ens han marcat i emocionat tant als més grans com als més petits.

L’esperit de Nadal serà l’encarregat de tancar el cap de setmana amb Nadales pels més menuts, el diumenge a les 12 h, a les 16 h i a les 17:30 h. Un concert familiar amb un repertori de nadales tradicionals catalanes i d’arreu del món adaptades als més petits de la casa (infants de 0 a 3 anys). L’espectacle comptarà amb un muntatge de proximitat en el qual els músics i el públic compartiran escenari, permetent a les famílies sentir-se immerses dins d’una intensa i màgica experiència musical. 

Les entrades per als concerts es poden adquirir a www.auditorigirona.org

Seguint la normativa actual, a l’Auditori de Girona se segueixen aplicant de manera estricta totes les mesures per fer de l’equipament un espai segur. Cal recordar que caldrà mostrar el passaport Covid per accedir als serveis de restauració de l’Auditori, però no serà obligatori per assistir als concerts.

Tornar