Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Joan Garrido & The Global Band, Los Mambo Jambo i l’Orquestra de la Ràdio d’Hongria, aquest cap de setmana a l’Auditori de Girona

L’Auditori s’avança al Nadal amb Joan Garrido & The Global Band, que oferiran el concert “Christmas songs 4 new times”

Aquest cap de setmana, l’Auditori de Girona comptarà amb tres propostes per a públics molt diversos: Joan Garrido & The Global Band (divendres 10 de desembre), Los Mambo Jambo (dissabte 11 de desembre) i l’Orquestra de la Ràdio d’Hongria (diumenge 12 de desembre). Abans, però, aquest dimecres 8 de desembre, hi actuarà la nova referent de l’escena independent Rigoberta Bandini. Les entrades estan a la venda a www.auditorigirona.org.

De les nadales a la clàssica, passant pel rock & roll, rhythm & blues, surf i swing. Aquest cap de setmana l’Auditori de Girona ofereix una programació molt variada, per a públics diversos. El divendres 10 de desembre a les 20 h serà el torn de Joan Garrido & The Global Band, que presentarà l’espectacle Christmas Songs 4 New Times. Considerat com una de les veus amb més projecció de l’escena musical, l’artista Joan Garrido s’uneix a una banda de 10 músics dirigits per la batuta del mestre Francesc Cassú per apropar-nos als grans clàssics nadalencs d’una forma renovada. El concert comptarà amb la col·laboració de l’actor Ivan Labanda en el projecte escènic.

El dissabte 11 de desembre a les 20 h es presentarà en primícia a les comarques gironines el nou disc de Los Mambo Jambo, Exotic Rendezvous. La banda instrumental liderada pel saxofonista Dani Nel·lo és creadora del “so jambofònic”, una mescla salvatge de rock & roll, rythm & blues, surf i swing interpretada des d’una perspectiva contemporània. A l’Auditori de Girona oferirà els temes del cinquè disc, una cita exòtica i una manera de reivindicar els paradisos perduts. En definitiva, un antídot a la necessitat constant de la immediatesa, contra l’esclavitud de la rabiosa actualitat, la vida retransmesa a cada instant i l’excés d’informació del present. 

Tancarà el cap de setmana la tercera visita del director János Kovács, un dels grans mestres del repertori clàssic. Juntament amb l’Orquestra de la Ràdio d’Hongria, el Cor Madrigal i Mireia Barrera, oferirà l’oratori de La Creació de Haydn, obra amb la qual el compositor es va fer universal. El concert serà el diumenge 12 de desembre a les 19 h.

Les entrades per als concerts estan a la venda i es poden adquirir a www.auditorigirona.org

Rigoberta Bandini, per primera vegada a l’Auditori

Per altra banda, demà, dimecres 8 de desembre a les 20 h, la cantant Rigoberta Bandini actuarà a la Sala Simfònica. Nova referent de l’escena independent musical, actuarà per primera vegada a l’Auditori de Girona per presentar temes recents tan populars com Too Many Drugs, In Spain We Call It Soledad i Perra. La cantant i compositora portarà el seu estil, una barreja de cançó pop i música electrònica, per endinsar els i les espectadores en el seu particular univers d’històries de quotidianitat i melancolia. Aquest és un concert coorganitzat amb Temporada Alta.  

Seguint la normativa actual, l’Auditori de Girona aplica de manera estricta totes les mesures per fer de l’equipament un espai segur. Cal recordar que caldrà mostrar el passaport Covid per accedir als serveis de restauració de l’Auditori, però no serà obligatori per assistir als concerts.

Tornar