Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Ghost Note, Mazoni i l’espectacle familiar “JOJO, història d’un orangutan”, aquest cap de setmana a l’Auditori de Girona

Funk i jazz trepidant de la mà de la banda nord-americana, en un concert coorganitzat amb Black Music Festival. Últimes entrades disponibles per al concert de presentació de “Ludwig”, del bisbalenc Jaume Pla. El diumenge, la companyia Ytuquepintas portarà a la Sala de Cambra el seu univers de sorra, titelles i música en directe per a tota la família. Ja està a la venda el concert de la cantant francesa Zaz, previst pel març del 2022

L’Auditori de Girona oferirà aquest pròxim cap de setmana tres propostes d’alt nivell, dirigides a públics molt diversos. Per una banda, el divendres, dia 12 de novembre, acollirà l’actuació de la banda nord-americana Ghost Note, coorganitzada amb el Black Music Festival; per altra banda, dissabte, dia 13, s’hi farà la presentació del nou disc de Mazoni, Ludwig, que pràcticament compta amb la totalitat de les localitats exhaurides, i finalment, diumenge, dia 14, l’equipament programarà l’espectacle familiar JOJO, història d’un orangutan, que portarà a la Sala de Cambra el seu univers de sorra, titelles i música en directe per a tota la família. Les entrades per a les tres actuacions ja estan a la venda al web www.auditorigirona.org

Encapçalada pel duet Robert Sput Searight (bateria) i Nate Werth (percussió) d’Snarky Puppy, Ghost Note és una banda de jazz nord-americana de funk i jazz trepidant. Una explosió de so amb un ventall cada cop més ampli de supermúsics, que compta amb membres de Prince, Snoop Dogg, Herbie Hancock, Marcus Miller, i Justin Timberlake, entre d’altres. Construint la música sobre la base llegada per James Brown i Sly & The Family Stone, el grup aporta frescor i el gust per l’afrobeat, el hip-hop, la psicodèlia, i la world music, entre molts altres estils. Un concert que es podrà veure el divendres 12 de novembre a les 20 h a la Sala de cambra, i que està coorganitzat amb el Black Music Festival.

L’endemà, dissabte 13 de novembre, a les 20 h, serà el torn del músic bisbalenc Jaume Pla, Mazoni, que presentarà el seu nou treball, Ludwig (Bankrobber, 2021). El desè disc de la seva carrera se centra en la música de Beethoven, que es fa present en cada una de les cançons en forma de samplers, ja sigui com a part de les seves sonates de piano, quartets de corda o simfonies. El format de cançó continua essent pop, però incloent aquestes mostres musicals retocades amb respecte. Aquesta serà una de les primeres ocasions en què es podran sentir en directe les cançons del nou disc, de la mà de Jaume Pla, Aleix Bou, Miquel Sospedra i Adrià Bravo, on també deixaran sonar alguns dels hits que han marcat la seva carrera. Una coproducció de La Marfà – Centre de Creació Musical, Bankrobber i Espai Ter, amb segell de “Compromís creació” de l’Auditori de Girona.

Finalment, per al públic familiar, el diumenge 14 de novembre, a les 12 h, s’ha programat l’espectacle JOJO, història d’un orangutan, de la companyia Ytuquepintas. Una proposta escènica de poesia visual amb una aventura narrada mitjançant l’ús de la sorra i la manipulació de titelles, amb música composta especialment per a l’espectacle i interpretada en directe. Aquest és el segon espectacle de la companyia, i compta amb un missatge ecologista que clama contra la desaparició dels orangutans i la preservació de la natura. 

Concert de Zaz, ja a la venda
Les entrades per a l’actuació de la cantant francesa Zaz, previst per al 19 de març de 2022 a l’Auditori de Girona en el marc de la gira Organique Tour, ja s’han posat a la venda. Un concert, coorganitzat amb el Black Music Festival, on el públic podrà descobrir noves facetes de l’artista i tornar-se a enamorar dels seus grans èxits: Je veux, On ira, Que vendra, o Imagine, entre d’altres. 

Els tiquets es poden adquirir al web www.auditorigirona.org. Seguint la normativa actual, a l’Auditori de Girona se segueixen aplicant de manera estricta totes les mesures de prevenció de la COVID-19 per fer de l’equipament un espai segur.

Tornar