Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Últimes entrades a la venda per a la presentació del disc  “Totes les flors” de Roger Mas a l’Auditori de Girona

El cantautor solsoní presentarà oficialment el nou àlbum a les comarques gironines aquest dissabte 2 d’octubre. La Sala Simfònica acull la “Disco Fever” de la Black Music Big Band amb Ensemble JOCG el diumenge 3 d’octubre.

El cantautor solsoní Roger Mas presenta oficialment a les comarques gironines el seu nou disc, Totes les flors (Satélie K, 2021), aquest dissabte 2 d’octubre a les 19 h a l’Auditori de Girona. Les últimes entrades per al concert estan disponibles a www.auditorigirona.org

Per celebrar els 25 anys de trajectòria, Roger Mas presenta el seu onzè disc, que arriba després de Parnàs (Satélite K. 2018), un àlbum en què musicava poetes com Maragall o Martí i Pol. Ara torna a la vessant de cantautor i presenta 10 cançons pròpies de recent creació que ens aboquen al vertigen de les emocions més explosives, al confort i a la sensibilitat. Aquesta serà la primera actuació a les comarques gironines amb el nou disc i s’acompanyarà de Xavier Guitó al piano, Arcadi Marcet al contrabaix i Míriam Encinas a la dilruba, viola, flautes i percussió.

Roger Mas encarna com ningú el prototip del cantautor: agermanar música i poesia, autoria i interpretació, però també novetat i tradició. Ho ha demostrat a cada disc, reinventant-se en trobador incipient, crooner de cobla, artista tel·lúric, bluesman rutilant, estrella del pop, rapsode profund o un doll de veu fonda. Tots encarnats en els temes, estils i grups més diversos.

La “Disco Fever” de la Black Music Big Band amb Ensemble JOCG

El diumenge 3 d’octubre a les 19 h, la Sala Simfònica acollirà una bona dosi de febre disco. Un concert coorganitzat amb Black Music Festival per gaudir dels millors èxits d’aquest estil musical interpretats per la Black Music Big Band amb l’Ensemble Jove Orquestra de les Comarques Gironines. El concert comptarà amb la participació especial dels artistes convidats Nina, Ramon Mirabet, Víctor Branch i Ariadna Vieyra.

La Black Music Big Band és la primera big band formativa centrada en els estils del soul i el funk, amb una trentena de joves d’entre 15 i 25 anys de les comarques gironines. Han enregistrat diversos discos i han col·laborat amb artistes com Llibert Fortuny, The Sey Sisters, Raynald Colom, Nito Figueras, Paula Grande i David Mauricio, entre d’altres. Per la seva banda, la Jove Orquestra de les Comarques Gironines és un projecte pedagògic que ofereix als estudiants de música de les comarques gironines i d’altres demarcacions l’oportunitat de fer un treball orquestral de primer nivell, amb directors i professors de reconegut prestigi internacional, membres de les millors orquestres europees.

Les entrades per als dos concerts es poden adquirir a través del web www.auditorigirona.org. Pel que fa al de Roger Mas, queden molt poques localitats a la venda. Seguint la normativa actual, l’Auditori de Girona segueix amb l’aforament del 70% i se segueixen aplicant de manera estricta totes les mesures per a la prevenció de la COVID-19 per fer de l’equipament un espai segur.

Tornar