Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El projecte Mmm'agrada (molt la música a) Girona obre temporada amb un concert del grup Paxòfon al Centre Cívic Ter

L'espectacle tindrà lloc el dia 10 d'octubre, a les 19.30 h. L'equipament acollirà cada mes una proposta de la programació.

El projecte Mmm'agrada (molt la música a) Girona obre la temporada 2021-2022 amb un concert de Paxòfon que tindrà lloc el dia 10 d'octubre, a les 19.30 h, al Centre Cívic Ter. Després que el grup participés en una edició anterior del Mmm'agrada per donar a conèixer la seva proposta en solitari, ara torna per presentar el primer disc amb la banda completa, formada per Rubén Berengena a la bateria, Xicu Rovira a la guitarra, César González al baix, i Ernest Parro a la guitarra i veu.

La 4a temporada de la iniciativa arriba carregada de propostes culturals de qualitat per part d'artistes novells o amb una llarga trajectòria emergent, com a conseqüència de la crisi del sector, agreujada per la pandèmia.

MMM'agrada Girona és un projecte de dinamització cultural, musical i d'inclusió de la diversitat funcional del territori gironí. Està format per l'associació MMM'agrada en col·laboració amb l'Ajuntament de Girona a través del Centre Cívic Ter. L'objectiu de la proposta és programar un cicle estable de concerts que posi en valor el talent artístic del territori i que garanteixi l'accés universal i efectiu als seus esdeveniments a persones amb diversitat funcional.

Programa 2021-2022
Més informació
Tornar