Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Arriba la quarta edició de “Poesia al claustre” a La Mercè amb poemes de Joan Margarit, Josep Pedrals i Felícia Fuster

El cicle tindrà lloc els dimecres 7, 14 i 21 de juliol, a les 21 h, al claustre de La Mercè.

El recital poètic “Joan Margarit...” donarà demà el tret de sortida a la quarta edició del cicle “Poesia al claustre”. A partir de les 21 h, al claustre de La Mercè, l’actriu Marta Millà, acompanyada del multi-instrumentalista Miquel Jordà, i amb la il·lustració en transformació del dibuixant Joma, posaran veu, música i imatge per commemorar l’obra del poeta.

El següent recital tindrà lloc el 14 de juliol amb “Pedrals papers”, en el qual Josep Pedrals buscarà submergir el públic en les seves cavil·lacions poètiques, per explicar la dolça meravella d’estar vius. 

Tancarà el cicle, el 21 de juliol, “T’obro la meva veu sota dels núvols. Poemes de Felícia Fuster”, un espectacle commemoratiu dedicat a la poeta, pintora expressionista i traductora Felícia Fuster, de qui enguany se celebra el centenari del naixement. Comptarà amb la veu de la poeta Marta Pérez Sierra, la ballarina Aida González i l’acompanyament musical de Valeria Fagan. La documentació i selecció de poemes és de Tònia Passola.

Els recitals requereixen inscripció prèvia gratuïta que es pot fer des del web www.girona.cat/ccm . L’obertura de portes serà a les 20 h.

Cartell
Més informació
Tornar