Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Les Biblioteques de Girona organitzen una ruta lectora durant aquest estiu

Fins al 19 de setembre, els nens i nenes de 3 a 12 anys poden participar en el concurs “Estiu en ruta: cada parada un llibre”

Imatge del cartell

Les Biblioteques de Girona proposen als infants emprendre un viatge lector a través dels llibres aquest estiu. L’activitat s’inclou dins la iniciativa “Estiu en ruta: cada parada un llibre”, que té per objectiu promoure la lectura entre els nens i nenes de la ciutat. Des de fa cinc anys, les biblioteques públiques de la ciutat programen diverses activitats relacionades amb un eix temàtic d’interès durant el període vacacional escolar, per acostar la mainada a la part més divertida i fresca de les biblioteques. 

Si l’any passat es van activar pel planeta Terra, enguany podran emprendre un viatge lector a través dels llibres que es proposen en diversos itineraris. Les nenes i els nens amb ganes de viure aquestes aventures i aprendre els coneixements que s’amaguen darrera les pàgines dels llibres podran triar el camí a seguir segons el seu nivell lector i els propis gustos per tal d’aconseguir un passaport que reconegui el seu viatge literari.

“Moltes de les activitats organitzades des de les biblioteques municipals contribueixen a la millora de l’acció educativa dels infants, per això l’Ajuntament manté el compromís de recolzar la tasca que desenvolupen en aquesta línia”, ha explicat el vicealcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats, qui ha recordat que “participar a la iniciativa ‘Estiu en ruta: cada parada un llibre’ és senzill, només cal apuntar-se presencialment a la biblioteca més propera i disposar del carnet de biblioteca, que és gratuït i es pot fer en el mateix moment de la inscripció”, ha dit.

La mainada que vulgui “sortir de ruta” ha de resoldre els reptes plantejats en un passaport personal que se li lliurarà quan faci la inscripció i on quedarà reflectit cada punt del camí recorregut. Hi ha temps fins al 19 de setembre. Un cop l’infant hagi resolt tots els reptes, rebrà l’obsequi de la gorra del concurs i tindrà dret a participar en el sorteig d’un lot de llibres (pels de 3 a 6 anys), o d’una subscripció anual a la revista Namaka (pels de 6 a 8 anys) o Petit Sàpiens (pels de 9 a 12 anys). 

Podeu consultar més informació de l’activitat al web municipal https://www.girona.cat/biblioteques.

Mapa de l'"Estiu en ruta"
Tornar