Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Auditori de Girona acull aquest diumenge el concert “En dansa!” de l’Orquestra de Girona

Dirigit pel violinista eslovac Vladimir Kunça, l’espectacle tindrà lloc el diumenge 28 de març a les 19 h a la Sala Montsalvatge. El concert de Straight no chaser, programat pel dissabte 8 de maig, s’ajorna al 2022 i en el seu lloc hi actuarà el quartet de veu femenines GEMA 4

L’Orquestra de Girona (OdG) presenta el concert En dansa! a l’Auditori de Girona. Sota la direcció del violinista eslovac Vladimir Kunça, el repertori del concert inclourà peces d’autors com Boccherini, Delibes o E. Presley, entre d’altres, i també compatarà amb la col·laboració del duet alemany Lux Nova Duo, convidats especialment per l’ocasió. L’actuació tindrà lloc el diumenge 28 de març a les 19 h a la Sala Montsalvatge, i les entrades (15 €) estan disponibles a www.auditorigirona.org.

El concert En dansa! és un recorregut musical centrat en l’evolució de la dansa durant els últims segles. Amb aquest espectacle, l’Orquestra de Girona (OdG) vol mostrar la influència que ha tingut al llarg del temps a través de les obres d’autors com Boccherini, Delibes, Jobim, Elvis Presley o Piazzola, entre d’altres. Un repertori de peces conegudes i atractives que comptarà també amb l’estrena al nostre país de l’obra Variacions concertants després de Beethoven, del compositor d’origen cubà Leo Brouwer, que serà interpretada pel duet alemany convidat especialment per l’ocasió Lux Nova Duo, format per Jorge Paz (guitarra) i Lydia Schmidl (acordió).

El concert de Straight no chaser es posposa al 2022 
A causa de la situació excepcional actual, que afecta la mobilitat dels grups musicals internacionals, el concert de Straight no chaser, previst pel dissabte 8 de maig en el marc del Girona a cappella festival, s’ajorna al 7 de maig de 2022. Les entrades adquirides per aquest concert seran vàlides per la nova data, però també es podrà sol·licitar la devolució a través del correu electrònic taquilles@auditorigirona.org abans del dilluns 5 d’abril.
Amb l’objectiu de mantenir activa la programació de primavera, en aquesta data (dissabte 8 de maig a les 20 h) tindrà lloc el concert del quartet de veus femenines GEMA 4 a la Sala de Cambra. Les persones que mantinguin l’entrada de Straight no chaser pel 2022 tindran un 50% de descompte per a aquest concert i rebran un codi promocional abans del 7 d’abril. Les entrades (12 €) estan disponibles a www.auditorigirona.org.

Més informació
Tornar