Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El grup Manel presenta “Per la bona gent” aquest cap de setmana a l’Auditori de Girona

El grup barceloní actuarà el divendres 19 i el dissabte 20 de març a les 20 h a la Sala Montsalvatge amb les entrades pràcticament exhaurides. Els Manel arribaran a l’Auditori amb la recent estrena del videoclip “l’amant malalta”. El diumenge 21 de març a les 20 h Eudald Buch interpreta Liszt a la Sala de Cambra

Doble concert de Manel aquest cap de setmana a l’Auditori de Girona. La banda barcelonina arriba a la ciutat per presentar el seu nou disc: Per la bona gent (Ceràmiques Guzmán, 2019). Els concerts tindran lloc el divendres 19 i el dissabte 20 de març a la Sala Montsalvatge, les entrades pel concert de divendres estan exhaurides des de fa uns dies, i pel concert del dissabte 20 de març estan a punt d’exhaurir-se.

Des del novembre del 2019, Guillem  Gisbert, Roger Padilla, Martí Maymó i Arnau Vallvé no han actuat a Girona. Ara tornen per presentar Per la bona gent, el cinquè àlbum de la banda barcelonina i el primer amb el segell Ceràmiques Guzmán (2019), que ha aconseguit encapçalar la llista oficial de vendes, física i en streaming. Manel ratifica la seva aposta pel pop contemporani en dotze cançons produïdes juntament amb el novaiorquès Jake Aron que, en directe, es combinen amb un repertori que ja és història. Una història que, més enllà del seu gairebé mig miler de concerts arreu de la geografia ibèrica, i també en llocs tan diversos com els Estats Units, l’Argentina, Mèxic, França, la Gran Bretanya, Irlanda, Luxemburg, Suïssa, Alemanya i Filipines, no ha fet més que començar. Un viatge a través d’un so personal en què electrònica, tradició i elements de classicisme hip-hop (ús del sampler) i del present R&B, situen Manel com una de les propostes de la temporada.

La banda barcelonina arriba a l’Auditori amb una estrena recent: el videoclip de L’amant malalta, una crònica d’una cita frustrada per un brot de febre que se submergeix en els pensaments d’un conductor hedonista que vagareja pel perímetre d’una ciutat. La peça audiovisual mostra el perfil més “chromatics” d’una banda que des de l’actualitat reinterpreta la melancolia del pop dels vuitanta. Últimes entrades disponibles per al dissabte 20 de març a www.auditorigirona.org.

El pianista Eudald Buch interpreta Liszt
Pel que fa a la programació de clàssica, aquest diumenge 21 de març a les 19 h, la Sala de Cambra acollirà l’actuació del jove intèrpret Eudald Buch, alumne d’Elisso Virsaladze al Conservatori de Moscou. Profunditat, musicalitat i austeritat són els trets que demostrarà en el seu debut a Ibercamera. Entre el repertori que oferirà, destaca la Sonata en si menor de Liszt. Les entrades (26€) estan disponibles a www.auditorigirona.org.

Tornar