Header: Cooperació

Cooperació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona destina 170.000 euros a la convocatòria 2020 d’ajuts a projectes de solidaritat i cooperació

Les sol·licituds per participar-hi es poden presentar a partir d’avui i fins al 18 de juny

L’Ajuntament de Girona ha aprovat destinar aquest 2020 un total de 170.000 euros per a projectes de solidaritat i cooperació. Les sol·licituds per participar en aquesta convocatòria de subvencions es poden presentar a partir d’avui i fins al proper 18 de juny a través de la seu electrònica del consistori.

La convocatòria es divideix en dues línies d’ajuts: una per a projectes de cooperació al desenvolupament en l’àmbit internacional que tinguin com a objectiu garantir l’accés als drets bàsics de les persones (dotada amb 130.000 euros) i una altra per a projectes d’educació per al desenvolupament i sensibilització que tinguin com a objectiu donar a conèixer les causes de les desigualtats nord-sud, la promoció dels drets humans i el foment del consum responsable i de la cultura de la pau (dotada amb 40.000 euros).

La finalitat d’aquestes subvencions és donar suport als projectes de cooperació al desenvolupament i a la solidaritat, tant en l'àmbit de la cooperació internacional com de la sensibilització, per crear dinàmiques i iniciatives que fomentin la consciència solidària.

Es poden presentar a la convocatòria les entitats sense ànim de lucre de la ciutat de Girona que realitzin activitats de solidaritat i cooperació, i aquelles entitats ciutadanes que, tot i no tenir com a objectiu la cooperació, es plantegen el treball de la solidaritat.

Podeu consultar les bases de la convocatòria i més informació sobre les ajudes al web de Cooperació
 

Tornar