Header: Cooperació

Cooperació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La campanya “Fem les Paus” arriba a la seva fi amb una activitat de teatre social amb l’alumnat de cicle superior

Aquesta campanya va concloure amb activitats de teatre social per als nens i nenes de cicle superior

Ahir va tenir lloc la última activitat de la campanya del DENIP 2020 “Fem les Paus” que concloïa amb activitats de teatre social per als nens i nenes de cicle superior, en relació amb el treball previ fet amb els tallers a les escoles sobre les violències en l’entorn escolar. L’activitat facilitada per La Nave Va al Centre Cultural de la Mercè, va permetre als participants explorar algunes de les causes de les violències així com mitjans de resolució noviolenta que els hi poden ser útils en el seu dia a dia. 
La setmana passada va tenir lloc la cloenda de cicle mitjà, també al Auditori de la Mercè, on els alumnes van participar en la projecció i posterior entrega de premis pels seus vídeos de “Receptes de Pau”, que durant aquesta setmana seran difosos per TV Girona. 
Aquestes diverses activitats de cloenda ha estat el tret diferencial de la campanya d’enguany del DENIP, que marca el 10è aniversari de la iniciativa i ha permès apropar de forma més adaptada i efectiva les nocions de pau i noviolència a les sis escoles participants de la ciutat.
 

Tornar