Header: Cooperació

Cooperació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’espectacle Uap20 Galileu Galilei. Fe, raó, ciència es podrà veure al Teatre Municipal de Girona

Un any més l’Ajuntament de Girona ha decidit donar suport i acollir la Cantata per la Pau, anomenada UAP!

L’espectacle UAP20 GALILEU GALILEI. FE, RAÓ, CIÈNCIA es podrà veure al Teatre Municipal de Girona el proper divendres 31 de gener a les 19 hores de la tarda i també el dissabte 1 de febrer en dues sessions, la primera a les 18 hores de la tarda i la segona a les 20 hores del vespre.

Un any més l’Ajuntament de Girona ha decidit donar suport i acollir la Cantata per la Pau, anomenada UAP!, que és organitzada per l’"Associació UAP eduquem per la PAU" i que aquest any porta per títol: GALILEU GALILEI. FE, RAÓ, CIÈNCIA.

La Cantata és protagonitzada pels i les alumnes dels instituts de les comarques gironines i organitzada pels professors i professores de música dels seus respectius centres educatius, sota la direcció de Mercè Rigau i Món Bover.

L’espectacle d’enguany està inspirat en l’obra de teatre de Bertolt Brecht Galileu Galilei que reflexiona sobre la fe, la raó i la ciència i es qüestiona si aquests són conceptes independents o bé, entre ells hi ha una relació inevitable.

Aquesta és una cantata de caire solidari, en la qual es busca fomentar la pau i la solidaritat a través del cant i la música.

Els instituts que hi participen són els següents:

Col·legi Cor de Maria de la Bisbal - La Bisbal; Col·legi Pompeu Fabra - Salt; Col·legi Vilagran - Salt; Escola La Salle - Girona; Escola Vedruna - Girona; Escolàpies - Figueres; IE Francesc Cambó i Batlle - Verges, Institut Alexander Deulofeu - Figueres; Institut Bosc de la Coma - Olot; Institut Cap de Creus - Cadaqués; Institut Cassà de la Selva - Cassà de la Selva; Institut Cendrassos - Figueres; Institut de Caldes de Malavella - Caldes de Malavella; Institut de Celrà - Celrà; Institut de Llagostera - Llagostera; Institut de Llançà - Llançà; Institut de Sarrià de Ter - Sarrià de Ter; Institut de Sils - Sils; Institut Ermessenda - Girona; Institut Escola Salvador Vilarrasa - Besalú; Institut Font del Ferro - Palafolls; Institut Illa de Rodes - Roses; Institut Jaume Vicens Vives - Girona; Institut Josep Brugulat - Banyoles; Institut la Garrotxa - Olot; Institut la Jonquera - Jonquera; Institut la Miquela - Bescanó; Institut Maçanet de la Selva - Maçanet de la Seva; Institut Montgrí - Torroella de Montgrí; Institut Montilivi - Girona; Institut Narcís Monturiol - Figueres; Institut Narcís Xifra i Masmitjà - Girona; Institut Olivar Gran - Figueres; Institut Pla de l'Estany - Banyoles; Institut Teresa Pàmies - Barcelona; Institut Rafael Campalans - Anglès; Institut Ramon Coll i Rodés - Lloret de Mar; Institut Ramon Muntaner - Figueres; Institut Salvador Sunyer - Salt; Institut Sant Elm - Sant Feliu de Guíxols; Institut Sant Quirze - Lloret de Mar; Institut Santa Eugènia - Girona; Institut Santiago Sobrequés i Vidal - Girona; Institut Serrallarga - Blanes; Institut Vall de Llémena - Sant Gregori; Institut Vallvera - Salt; Sagrats Cors - Centelles

Tornar