Header: Cooperació

Cooperació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Resolució del concurs de fotografia solidària 2021

El premi ha estat per Suren Abtahizadeh, per la fotografia presa a Cambodja,a prop de la ciutat de Siem Reap, durant el mes de juliol del 2018

Fotografia guanyadora

El premi del Concurs de Fotografia Solidària 2021, organitzat per la Unitat de Cooperació de l'Ajuntament de Girona, ha sigut atorgat a Suren Abtahizadeh, per la fotografia presa el juliol de 2018 a Cambodja, a prop de la ciutat de Siem Reap. Com l’autor ha descrit la fotografia mostra “com tot i que els recursos que tenien eren escassos, els compartien. L'ajuda i el suport mutu eren accions freqüents. També ho era el somriure. A la fotografia es pot veure una acció molt típica d'allà, on la persona que podia comprar-se una moto, arrossegava a l'altre que només es podia permetre una bicicleta.”

Tal com es va establir a les bases del concurs, tant la fotografia guanyadora com la resta d'imatges rebudes passaran a formar part de l'arxiu fotogràfic de la Unitat de Cooperació, i poden ser utilitzades per a la difusió d'actes i esdeveniments propis.

Des de la Unitat, volem agrair les aportacions fetes per part de totes les persones participants del concurs d'enguany i donar l'enhorabona al guanyador d'aquest any!

Resolució del concurs
Tornar