Header: Cooperació

Cooperació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La convocatòria per participar al Concurs de Fotografia Solidària 2021 estarà oberta fins al 15 de setembre

L’objectiu de la iniciativa és sensibilitzar la ciutadania sobre temàtiques relacionades amb la cooperació al desenvolupament

Guanyadora del Concurs de Fotografia Solidària 2020: Laura Quintana García

L’Ajuntament de Girona ha convocat una nova edició del Concurs de Fotografia Solidària, que té per objectiu donar a conèixer la situació i condicions de vida de la població de països desafavorits de diferents parts del món, i fer-les visibles a través de la fotografia, per tal de sensibilitzar i crear consciència crítica entre la ciutadania gironina.

La fotografia guanyadora serà utilitzada per la difusió de la convocatòria de subvencions per a projectes de cooperació internacional i d’educació pel desenvolupament de l’any 2022 de la Unitat de Cooperació.

El tema de les fotografies participants haurà d’estar lligat a la sensibilització per al desenvolupament i abordar temàtiques com les desigualtats nord-sud, la interculturalitat, les condicions de vida o el paper de la dona en els països empobrits. La fotografia guanyadora rebrà un premi en metàl·lic de 360 euros, destinat a la compra de material fotogràfic.

La fotografia premiada podrà ser utilitzada per a la difusió d’activitats de la Unitat de Cooperació per part dels diversos actors de la cooperació gironina, i les fotografies presentades també podran ser usades per l’Ajuntament de Girona a l’hora de crear documentació gràfica per a publicacions o material digital, segons s’especifica a les bases del concurs.

Les persones interessades hauran de presentar una sol·licitud fins al 15 de setembre, en model normalitzat, així com la/les fotografia/es en format digital i la documentació que s’indica en aquestes bases en el Registre General d’Entrada de l’Ajuntament o per qualsevol altre procediment reconegut per la llei. Trobareu tota la informació del concurs al següent enllaç

Tornar