Header: Cooperació

Cooperació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona s'uneix a la campanya #DefensaLaCooperació

La campanya dedica el mes d'abril al clima, amb motiu del Dia Mundial de la Terra, que se celebrarà el dijous 22 d'abril. 

L'Ajuntament de Girona, soci del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, pràcticament des de la seva fundació, s'uneix a la campanya #DefensaLaCooperació que dedica el mes d'abril al clima, amb motiu del Dia Mundial de la Terra, que se celebrarà el dijous 22 d'abril. 

El canvi climàtic ja és una realitat, els nostres municipis i tot el territori en comencen a patir els seus efectes. La intensificació d’aquest fenomen augmentarà la vulnerabilitat de moltes persones i comunitats, que no estan preparades per a règims més inestables de pluja, augment de temperatures, pèrdua de sòls fèrtils, pujada del nivell del mar, noves malalties, etc. Considerem que és imprescindible ressaltar la importància de la cooperació municipalista per a donar conèixer projectes que es duen a terme arreu del món per tal que la societat sigui conscient de la tasca que es fa des de cada municipi. 

Per això us convidem a unir-vos a la campanya #DefensaLaCooperació. 

Més informació
Tornar