Header: Cooperació

Cooperació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona finança un mòdul educatiu contra la violència masclista a Guatemala

Aquest programa està orientat tant a donar poder a les nenes i adolescents pel que fa als seus drets i especialment a evitar la violència, com a canviar les concepcions, percepcions, actituds i pràctiques dels adolescents de sexe masculí vinculades amb la violència cap a les dones

Un dels projectes seleccionats per la convocatòria de subvencions de Cooperació Internacional 2020 de l’Ajuntament de Girona, “Proposta educativa per a la prevenció de la violència de gènere”, de la Fundació PROIDE, ha elaborat un mòdul educatiu de Prevenció de la Violència contra dones, nenes i adolescents de Guatemala. 
El projecte tenia el propòsit de promoure el dret de les dones, nenes i adolescents a una vida lliure de violència, a través d'un programa educatiu que s'implementarà a instituts d'educació secundària dels municipis guatemaltencs de Concepción Tutuapa i Comitancillo, al departament de San Marcos. Aquest programa està orientat tant a donar poder a les nenes i adolescents pel que fa als seus drets i especialment a evitar la violència, com a canviar les concepcions, percepcions, actituds i pràctiques dels adolescents de sexe masculí vinculades amb la violència cap a les dones. D'aquesta manera el projecte promou la no violència contra les dones en un marc de drets humans i cultura de pau.
Per tal de posar a l’abast de la ciutadania de Girona el mòdul educatiu, la Fundació PROIDE n’ha fet arribar una còpia en format digital que us podeu descarregar aquí.

Tornar