Header: Cooperació

Cooperació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Col·loqui "Sense por a la llibertat"

Dimecres 9 de desembre, a les 18 h, a l’Auditori de la Factoria Cultural Coma Cros de Salt.

El proper dimecres 9 de desembre l’Associació Valentes i Acompanyades ha organitzat un col·loqui que porta per títol “ SENSE POR A LA LLIBERTAT” a l’Auditori de la Factoria Cultural Coma Cros de Salt.

La conferència començarà a les 18 hores de la tarda i és oberta a tot el públic que vulgui assistir-hi de manera presencial, tenint en compte les limitacions d’aforament vigents i pautades per la normativa actual.

Es comptarà amb la participació de Najat El Hachmi, reconeguda escriptora i activista feminista, que promou la defensa dels drets de les dones, especialment en el context àrab musulmà.

Així mateix, participarà Laila White, ballarina, coreògrafa i artista visual, que presentarà un vídeo creat per l’ocasió, en el que dona expressió artística als testimonis de sis joves, ella inclosa, que han après a viure sense por a la llibertat. L’Associació Valentes i Acompanyades, és una entitat gironina que té com a objectiu combatre els matrimonis forçats, greu manifestació de violència contra la dona, contra la seva autonomia, integritat física i emocional i en conseqüència contra el seu projecte de vida com a ésser lliure.

Podeu trobar més informació, per tal de conèixer-les, i saber tot el que fan, a la seva nova web:
https://valentesiacompanyades.org

Tornar