Header: Cooperació

Cooperació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Resolució del concurs de fotografia solidària 2020

El premi ha estat per Laura Quintana Garcia, per la fotografia presa durant la protesta d'un col·lectiu de migrants concentrats a Lleida la passada primavera.

El premi del Concurs de Fotografia Solidària 2020, organitzat per la Unitat de Cooperació de l'Ajuntament de Girona, ha recaigut en mans de la Laura Quintana Garcia, per la fotografia presa durant la protesta d'un col·lectiu de migrants concentrats a Lleida la passada primavera. La imatge no només reflexa les desigualtats Nord-Sud, sinó que fa referència directa a les protestes contra el racisme institucional que afrodescendents de tot el món han denunciat arreu després de l'assassinat en mans de la policíia estatunidenca de la jove Briona Taylor, el 13 de març, o de Geroge Floyd, el 25 de maig de 2020. A més, la fotografia està alineada amb la línia estratègica de sensibilització i educació pel desenvolupament de l'Ajuntament de Girona.

D'aquesta manera, i tal com es va establir a les bases del concurs, tant la fotografia guanyadora com la resta d'imatges rebudes passaran a formar part de l'arxiu fotogràfic de la Unitat de Cooperació, i poden ser utilitzades per a la difusió d'actes i esdeveniments propis.

Des de la Unitat, volem agrair les aportacions a les 12 persones participants del concurs d'enguany i donar l'enhorabona a la guanyadora d'aquest any.

Més informació
Convocatòria
Tornar